Ontdek in 90 minuten hoe je de controle (terug) neemt over je eetgedrag en gewicht, zónder dieet

 

Mét een eigentijdse kijk op eten.

En een aanpak die niet voelt als ‘moeten’ of volhouden.

Reserveer NU je plek voor deze gratis online masterclass

Je ontvangt ook mijn inspiratie e-mails. Uitschrijven kan altijd met 1 klik (privacy policy)

Stop je strijd met eten en gun jezelf eetRUST

 Als je ‘s morgens voor de kast staat te kijken wat je aan moet, begint het al. Dan denk je weer: “niks staat mij mooi.”
Je voelt je gewoon niet happy als je voor de spiegel staat. Maat 36 hoeft nou ook weer niet, maar een kilo of 10 eraf zou echt wel fijn zijn. Maar als je alleen al denkt aan weer op dieet gaan dan haak je alweer af. Want wat hebben al je eerdere pogingen nou eigenlijk opgeleverd behalve frustratie en de gedachte “zie je wel, weer mislukt.”

Je bent er intussen ook wel achter dat het ‘m niet zozeer zit in zo streng mogelijk voor jezelf zijn qua eten. Je bent niet op zoek naar het zoveelste dieet en je weet dat je iets met je mindset moet. Op alle fronten in je leven zit je lekker in je vel behalve op het gebied van je lichaam. Je bent zelfbewust en ziet je eigen patroon. Alleen is het je nog steeds niet gelukt om dit zelf te doorbreken. 

Ontvang mijn gratis audio sessie

Als deelnemer aan mijn masterclass ontvang jij na afloop ook nog mijn gratis geleide audio sessie.

Het enige wat je hoeft te doen om de zelfhypnose audio helemaal GRATIS te ontvangen is de masterclass helemaal volgen. Easy does it!

Ontdek in de masterclass:

De belangrijkste oorzaken van eetbuien & emotie-eten (snoepen en snaai gedrag)

Waarom op dieet blijven gaan averechts werkt

Waarom je het met goede voornemens niet redt en wilskracht altijd tijdelijk is

Hoe je uit de vicieuze cirkel stapt van mislukking en frustratie rondom diëten en eetrestricties

Hoe je zelf de regie terugneemt waardoor eten geen controle meer over jou heeft

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Voor jou als je voelt dat je eetbuien of emotie-eten slechts een gevolg zijn van onrust, stress en emoties en dat eten niet de oplossing is.

Voor jou als jij je ervan bewust bent dat op nóg meer diëten gaan geen zin heeft omdat er alleen iets verandert als je aan de slag gaat met de onderliggende oorzaken.

Voor jou als je voelt dat op gewicht komen én blijven toch op een betere manier moet kunnen dan jezelf telkens te blijven frustreren met eetrestricties.

Deze masterclass is niet voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe ‘dieet goeroe’ die weekmenu’s en eetplannen voor je maakt.

Je ontdekt hoe ik zelf mijn doorbraak en maakte. Welke factoren allemaal een rol spelen in jouw relatie met eten. En wat er nodig is voor een blijvende verandering.

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Hi, ik ben Ineke!

Ik heb er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om zichzelf te bevrijden van eetbuien en emotie-eten en een ontspannen relatie met eten te creëren. Zonder dieet. Waardoor goed voor jezelf zorgen een feestje is!

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. In die 20 jaar dieet-leed heb ik van alles geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van de meeste afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Met elke mislukte poging nam mijn wanhoop juist alleen maar toe. Ik vond mezelf een triest geval. En dacht dat er geen hoop meer was dat ik ooit nog slank zou worden én blijven. Maar dat had ik mooi mis.

Een paar jaar geleden is mijn leven totaal en voorgoed veranderd. Ik kwam erachter dat ik al die tijd aan de verkeerde dingen had gewerkt. Plotseling snapte ik waarom ik een dieet niet kon volhouden en hoe het kwam dat ik telkens weer in dat jojo effect terecht kwam.  In korte tijd lukte het mij om een volledige transformatie te maken. Ik werd niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel stukken lichter. Wát een bevrijding!

“Waarom weet niemand dit?”

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit? Waarom blijven we massaal op dieet gaan ondanks dat we vooraf al weten dat het resultaat toch niet blijvend is. Hoe kan het dat ik zelf ook 20 jaar lang niet wist waarom een dieet averechts werkt? Zo is mijn missie ontstaan. Ik heb de psychologie van eten uitgebreid bestudeerd en ben opgeleid in hypnotherapie, leefstijl coaching, systemisch werk en verschillende methoden uit de energie psychologie.

Nu begeleid ik vrouwen die klaar zijn met ‘volhouden’ en ‘proberen’ en die bewust aan de slag willen om een fijne, ontspannen relatie met eten te creëeren.

Meld je GRATIS aan voor de online masterclass

Op naar eetRUST!

Scroll naar boven