Ontdek in 90 minuten hoe je de controle (terug) neemt over je eetgedrag en gewicht, zónder dieet

 

Mét een eigentijdse kijk op eten.

En een aanpak die niet voelt als ‘moeten’ of volhouden.

Reserveer NU je plek voor deze gratis online masterclass

Je ontvangt ook mijn inspiratie e-mails. Uitschrijven kan altijd met 1 klik (privacy policy)

Heb je al veel geprobeerd en alles gedaan ‘volgens het boekje’
maar heb je nog steeds niet je gewenste resultaten?

Je weet waarschijnlijk best wat je ‘zou moeten’ doen en laten voor een gezond lichaam en gewicht. Je bent ingelezen over gezond eten, hebt diëten gevolgd of bent gaan sporten. Maar je resultaten zijn tot nu toe nooit blijvend. Super frustrerend!

Het ligt niet aan jou.

Misschien heb je wel eens het gevoel gehad dat je er simpelweg de wilskracht of de motivatie niet voor hebt om een dieet vol te houden. Maar daar heeft het niks mee te maken.

Uitdagingen met eten zijn grotendeels onderschat én onbegrepen. Jouw eetgedrag gaat helemaal niet over eten. Wát je eet speelt namelijk een veel kleinere rol dan de invloed die jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en stress hebben op hoe jij omgaat met eten.

Dit is precies waar we in deze masterclass dieper op in gaan.

Ontvang mijn gratis zelfliefde audio

Als deelnemer aan mijn masterclass ontvang jij na afloop ook nog mijn gratis geleide zelfliefde audio sessie.

Het enige wat je hoeft te doen om de zelfhypnose audio helemaal GRATIS te ontvangen is de masterclass helemaal volgen. Easy does it!

Ontdek in de masterclass:

De belangrijkste oorzaken van eetbuien & emotie-eten (snoepen en snaai gedrag)

Waarom op dieet blijven gaan averechts werkt

Waarom je het met goede voornemens niet redt en wilskracht altijd tijdelijk is

Hoe je uit de vicieuze cirkel stapt van mislukking en frustratie rondom diëten en eetrestricties

Hoe je zelf de regie terugneemt waardoor eten geen controle meer over jou heeft

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Voor jou als je voelt dat je eetbuien of emotie-eten slechts een gevolg zijn van onrust, stress en emoties en dat eten niet de oplossing is.

Voor jou als jij je ervan bewust bent dat op nóg meer diëten gaan geen zin heeft omdat er alleen iets verandert als je aan de slag gaat met de onderliggende oorzaken.

Voor jou als je voelt dat op gewicht komen én blijven toch op een betere manier moet kunnen dan jezelf telkens te blijven frustreren met eetrestricties.

Deze masterclass is niet voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe ‘dieet goeroe’ die weekmenu’s en eetplannen voor je maakt.

Je ontdekt hoe ik zelf mijn doorbraak en maakte. Welke factoren allemaal een rol spelen in jouw relatie met eten. En wat er nodig is voor een blijvende verandering.

Hi ik ben Ineke, eetRUST coach voor vrouwen

Waarom zoveel vrouwen -vaak jarenlang- worstelen met voeding en hun eetgedrag?

Deze vraag bleef mij maar bezig houden toen ik na 20 jaar dieet-leed EIN-DE-LIJK de verandering maakte waarvan ik dacht dat die nooit meer zou komen.

Het antwoord bleek uiteindelijk zowel verhelderend als schokkend. Want waar heb jij geleerd hoe je je emoties op een gezonde manier kan reguleren? Was het een vak op school of heb je het vanuit je opvoeding meegekregen? Wie heeft jou geleerd hoe ons brein precies werkt en op welke manier gewoonten precies ontstaan en in stand blijven? Heb jij op school de vakken ‘Houden van en samenwerken met je lichaam’ of ‘Hoe zorg ik goed voor mezelf’ gehad?

Nee.

Het is niet jouw schuld dat je stress en emoties bent gaan dempen met eten.  En het goede nieuws is: je kan alsnog leren om stress en emoties op een gezonde manier te reguleren. 

In deze masterclass ontdek je hoe!

Meld je GRATIS aan voor de online masterclass

Op naar eetRUST!

Scroll naar boven