Emotie-eten doorbreken & eetRUST vinden:

 

een ontspannen relatie met eten creëren bij (hoog)gevoeligheid & overprikkeling

Reserveer NU je plek voor deze gratis online masterclass

Je ontvangt ook mijn inspiratie e-mails. Uitschrijven kan altijd met 1 klik (privacy policy)

Zelf controle over je eetgedrag.

Voor gevoelige mensen is het best een uitdaging om rust en ontspanning te vinden in onze dagelijkse samenleving die uitpuilt van allemaal prikkels.

Of je nou HSP-er bent of dat je ‘gewoon’ merkt dat je gevoelig bent voor bijvoorbeeld geluid, drukte of de energie/ sfeer die je waarneemt in een ruimte, die overvloed aan prikkels heeft effect op je.

En je merkt dat jouw gevoeligheid voor overprikkeling effect op hoe jij je voelt. En dat je je soms zó overweldigd kan voelen dat je vervalt in eetgedrag dat je niet wilt: emotie-eten, stress-eten, overeten of eetbuien.
 

Ontdek in deze masterclass:

Inzicht in de oorzaken van emotie-eten en hoe deze gerelateerd zijn aan (hoog)gevoeligheid, HSP en overprikkeling.

Wat ervoor nodig is om je emoties en prikkels op een gezonde manier te reguleren, zonder naar eten te grijpen.

Waarom je het met goede voornemens niet redt en wilskracht altijd tijdelijk is

Hoe je hoe je een ontspannen relatie met eten kunt creëren en bewuste keuzes kunt maken die aansluiten bij jouw behoeften en welzijn.

Hoe je zelf de regie terugneemt waardoor eten geen controle meer over jou heeft

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Voor jou als je voelt dat je eetbuien of emotie-eten samenhangen met je (hoog)gevoeligheid of overprikkeling.

Voor jou als jij je ervan bewust bent dat een dieet volgen niet de oplossing is omdat je daarmee alleen het gevolg aanpakt maar niet de oorzaak van je eetgedrag.

Voor jou als je openstaat voor een holistische kijk op je eetgedrag en bereid bent om jouw relatie met eten op een diepere laag te verkennen.

Deze masterclass is niet voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe ‘dieet goeroe’ die weekmenu’s en eetplannen voor je maakt.

Deze masterclass is niet voor jou als je geen interesse hebt in persoonlijke ontwikkeling, zelfreflectie en innerlijk werk.

Je ontdekt hoe ik zelf mijn doorbraak maakte. Welke factoren allemaal een rol spelen in jouw relatie met eten. En wat er nodig is voor een blijvende verandering.

Hi ik ben Ineke, eetRUST coach voor vrouwen

Waarom zoveel vrouwen -vaak jarenlang- worstelen met voeding en hun eetgedrag?

Deze vraag bleef mij maar bezig houden toen ik na 20 jaar dieet-leed EIN-DE-LIJK de verandering maakte waarvan ik dacht dat die nooit meer zou komen.

Totdat ik op de diepere laag leerde kijken naar de behoefte achter mijn eetgedrag. Terugkijkend op mijn leven zie ik dat ik altijd hooggevoelig bent geweest, maar dat dit nooit herkend is. Daardoor voelde ik mij lange tijd ‘anders dan anderen’, een buitenbeentje. Totdat ik erachter kwam hoe het kwam dat ik zoveel meer waarneem dan anderen en hoe dit effect had op mijn innerlijke (on)rust en mijn zelfbeeld. Ik ontdekte dat ik een Reflector 6/3 ben qua Human Design en daarmee vielen een heleboel kwartjes op hun plaats. 

Het is niet jouw schuld dat je stress en emoties bent gaan dempen met eten.  Onze moderne maatschappij is behoorlijk heftig voor de (hoog)gevoeligen onder ons.  Maar je hebt hier invloed op en je kan voor jezelf een leven creëren waarin je eten niet (meer) nodig hebt om prikkels en emoties af te vloeien.

In deze masterclass ontdek je hoe!

Meld je GRATIS aan voor de online masterclass

Overprikkeling uit en eetRUST aan!

Scroll naar boven