Kom op de wachtlijst!

Mijn baanbrekende eetRUST-coaching programma brengt zelfs de meest hardnekkige emotie-eters en vastgelopen diëters naar een ontspannen relatie met eten, zodat je lekker in je vel zit en volop energie hebt.

Als je “alles al hebt geprobeerd” en “niets werkt voor jou”, dan is dit jouw programma!

De eetRUST-methode is anders dan alles wat je eerder hebt geprobeerd en ik kan niet wachten om je op deze reis te begeleiden!

De deuren naar dit programma openen slechts een aantal keren per jaar en degenen op de wachtlijst krijgen als eerste de kans om zich in te schrijven.

Ik beperk het aantal deelnemers in elke groep zodat ik jullie allemaal de aandacht kan geven die jullie verdienen.

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst zodat je als eerste bericht krijgt zodra de deuren van het eetRUST-programma weer open gaan.

WAT ANDERE EETRUST VROUWEN ZEGGEN

Testimonials van deelnemers

"Het eetRUST programma heeft mij bewuster gemaakt van uitdagende momenten in mijn dagelijks leven. Wanneer ik bijvoorbeeld in de supermarkt de verleiding voel om allerlei snacks in mijn karretje te laden, pas ik de methodes uit het programma toe. Het is echt verbazingwekkend hoeveel dit helpt; het laat me inzien dat ik die snacks niet echt nodig heb. Ineke’s praktische tips voor het veranderen van eenvoudige gewoonten hielpen me op meerdere niveaus om meer vrede te vinden in mijn eetgewoonten. Bovendien hielp het programma me om met een mildere blik naar mezelf te kijken.”

“Toen ik de eetRUST-methode ontdekte, zat ik nog steeds vast in de dieetmodus en een soort ontkenningsfase. Stress? Nee, dat had ik toch niet! Emoties waren er wel, maar ik wilde er niet aan toegeven. Ik stak mijn kop in het zand en negeerde ze liever. Toch voelde ik meteen dat deze methode anders was. Het ging niet alleen over eten, maar ook over de onderliggende oorzaken van mijn eetgedrag. Ik besefte dat stress en emoties een grote rol speelden in mijn eetgedrag en dat ik altijd met eten bezig was om mijn emoties te dempen. Ik heb geleerd om positiever te zijn. En waar ik grote stappen in heb gezet, is het mezelf op de eerste plaats zetten zonder me egoïstisch te voelen. ”

“Je loopt in de supermarkt, kijkt nog naar de rayon van de toetjes … EN TOCH LOOP JE DOOR. Zalig ! Heel blij met jouw gevolgd eetRUST- programma, wat eerder een zelf-ontplooiings cursus is. Ik ben ook meer en meer die weg aan het zoeken voor mezelf, om iets uit te dragen naar de wereld van die binnenwereld in ons.”

“Ineke begeleidt je op een reis naar binnen. Waar je mag loslaten en omarmen. Waar je ontdekt en leert om weer van jezelf te houden en vanuit zelfliefde de controle over eten weer terug te nemen. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar afvallen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik aan het programma ben begonnen. En jij bent een topper, je zet jouw professionele kennis op een warme liefdevolle manier in om ons te begeleiden. ❤️”

“Het is een heel fijn programma met een zeer warme en betrokken coach. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eetgedrag en gedachten. Het is fijn om de rust te ervaren die het programma brengt. De coach goals heb ik al zeer prettig ervaren. Dank je wel Ineke voor je warme en betrokken benadering, het heeft mij goed gedaan. Je bent een hele fijne persoonlijkheid.”

“Een fijn en positief programma die alle facetten van emotie-eten aanpakt. Door het inzetten op het ‘emotie’ gedeelte in plaats van ‘eten’ gedeelte, pak je de oorzaak aan en werkt het naar mijn idee veel beter. Daarnaast heeft het me in het algemeen wat tot rust gebracht. Hierdoor vind ik het een heel fijn programma.“

“Ik kan iedereen dit programma aanraden, het is geen dieet maar pakt echt het emotie-eten aan. Er zit voor een ieder wel iets in het programma waar je echt iets mee kan. En de coach calls vind ik ontzettend waardevol, zo fijn om met Ineke en alle deelneemsters te kunnen praten over ieders ervaring, je leert zoveel van elkaar!“

“Mooi compleet programma met veel fijne hypnoses. Heb heel veel rust en inzichten gekregen en ook nog eens heel veel kilo’s afgevallen. Ik kan nu meer luisteren naar mijn lichaam en daardoor veel gezonder en minder eten. Vooraf wist ik niet precies wat ik moest verwachten maar het was veel completer dan dat ik had kunnen denken.“

Ik help je om uit die vicieuze cyclus te komen

Geen frustrerend gepruts meer, of blijven zoeken naar het juiste plan of programma.

Deze keer moet het anders zijn. Effectief. Blijvend.

Stap in het eetRUST-programma. Dit is blijvende verandering van binnenuit.

We gaan beginnen bij de bron. We pakken het aan vanuit een kant die je waarschijnlijk nog nooit hebt geprobeerd (anders zou je dit niet lezen).

En we gaan het samen doen.

Ik begeleid je op jouw weg naar daadwerkelijke resultaten.

Scroll naar boven