Ervaringen van andere vrouwen

Het eetRUST programma heeft mij bewuster gemaakt van uitdagende momenten in mijn dagelijks leven. Wanneer ik bijvoorbeeld in de supermarkt de verleiding voel om allerlei snacks in mijn karretje te laden, pas ik de methodes uit het programma toe. Het is echt verbazingwekkend hoeveel dit helpt; het laat me inzien dat ik die snacks niet echt nodig heb. Ineke’s praktische tips voor het veranderen van eenvoudige gewoonten hielpen me op meerdere niveaus om meer vrede te vinden in mijn eetgewoonten. Bovendien hielp het programma me om met een mildere blik naar mezelf te kijken.

Yvonne

Toen ik de eetRUST-methode ontdekte, zat ik nog steeds vast in de dieetmodus en een soort ontkenningsfase. Stress? Nee, dat had ik toch niet! Emoties waren er wel, maar ik wilde er niet aan toegeven. Ik stak mijn kop in het zand en negeerde ze liever. Toch voelde ik meteen dat deze methode anders was. Het ging niet alleen over eten, maar ook over de onderliggende oorzaken van mijn eetgedrag. Ik besefte dat stress en emoties een grote rol speelden in mijn eetgedrag en dat ik altijd met eten bezig was om mijn emoties te dempen. Ik heb geleerd om positiever te zijn. En waar ik grote stappen in heb gezet, is het mezelf op de eerste plaats zetten zonder me egoïstisch te voelen.

Angela

“Je loopt in de supermarkt, kijkt nog naar de rayon van de toetjes … EN TOCH LOOP JE DOOR. Zalig !

Heel blij met jouw gevolgd eetRUST- programma, wat  eerder een zelf-ontplooiings cursus is.


Ik ben ook meer en meer die weg aan het zoeken voor mezelf, om iets uit te dragen naar de wereld van die binnenwereld in ons.”

Els

“Ik heb de livedag met familieopstellingen als heel bijzonder ervaren.

De begeleiding van Ineke is heel fijn; ze is helder en scherp. Dit was voor mij de eerste keer met representanten en ik vond het magisch hoe dat werkt. Het bracht me perpectief en vertrouwen. Ik kijk uit naar wat er de komende weken nog verder uit voort komt!”

Wanda

“Na een super fijn coachgesprek te hebben gehad met Ineke, kwam dit wel even binnen. “Ik zorg goed voor mijzelf .“

Naast het managen van mijn energie, is mijn grootste uitdaging altijd geweest om evenveel zorg aan mezelf te besteden als aan anderen. Het eetRUST-programma herinnert me eraan dat zelfliefde en zelfzorg verre van egoïsme zijn; ze vormen juist de basis voor het vermogen om goed voor anderen te kunnen zorgen. Het is een mooie spiegel die me dieper laat nadenken over deze waarheid en me aanspoort om terug te gaan naar de kern – naar wat ikzelf nodig heb en al mijn emoties er te laten zijn.”

Hanneke

Toen ik voor het eerst hoorde van de eetRUST-methode was ik bijna altijd moe en kwam nauwelijks van de bank af. Vanuit die vermoeidheid neigde ik vaak naar overeten als een vorm van troost. Ik had gemengde gevoelens en ik twijfelde of het echt zou werken. Toch hakte ik de knoop door en meldde me aan voor het programma. En dat bleek de beste beslissing van mijn leven te zijn. Mijn energie is terug, de pijn is verminderd en ik voel me gelukkig. Ik kijk weer in de spiegel en ben oprecht blij met mezelf. Ondanks dat ik nog stappen wil zetten op het gebied van zelfontwikkeling en verdere gewichtsafname ben ik inmiddels al 9 kilo afgevallen. Mijn emotie-eten is verleden tijd!

Mireille

“Het was een bijzondere, intensieve livedag met familieopstellingen. Zowel als toeschouwer, representant en uiteindelijk ook als vragensteller. Ineke wist het in goede banen te leiden en de juiste vragen te stellen of op de goede manier te sturen door geschikte representaties erbij te halen.

En als vragensteller kwam er bij mij meer boven dan verwacht en ben ik mij nu heel bewust van bepaalde patronen die spelen in mijn relaties. Zeer verhelderende en helende ervaring!

Mirjam

“Lieve Ineke, ik dank jou voor de fantastische, kundige begeleiding tijdens de livedag Familieopstellingen. Magisch wat er op zo’n dag allemaal gebeurt. Een echte vakvrouw ben je. Ik voelde me heel veilig en op m’n gemak. 

Ik heb zoveel ruimte gekregen om weer heerlijk vooruit te gaan! Dank je wel voor deze heel bijzondere dag!”

Minouc

In het begin van het eetRUST-programma merkte ik dat ik veel dingen juist niet herkende bij mezelf. Mijn oerbrein probeerde me te overtuigen dat er niet veel hoefde te veranderen, omdat ik gezond was en geen overgewicht heb. Pas toen ik onder ogen durfde te zien dat ik al jaren op de vlucht was voor gevoelens van er niet bij horen, eenzaamheid, onzekerheid, niet goed genoeg zijn, zag ik hoe ver ik van mezelf verwijderd was geraakt. Ik besefte dat ik mezelf nooit écht had gegeven wat ik nodig had. Ik ontdekte waar mijn emotie-eten vandaan kwam. Het had helemaal niet met honger te maken, maar met een dieperliggende emotionele leegte.

Nu daag ik mezelf uit om elke dag kleine stapjes te zetten. Ik geef mezelf meer tijd en steek meer energie in het geven van liefde aan mijn voeding. Het is een reis, en ik ben er nog niet. Maar ik weet dat ik op de goede weg ben.

Susan

Dankzij het eetRUST-traject, inclusief de waardevolle ervaringen, coaching en gesprekken leer ik steeds beter voor mezelf te zorgen. Ik leer steeds meer over mijn gevoeligheid en hoe ik prikkels verwerk. Ik ga steeds meer inzien wat mijn eigen waarden zijn, los van de overtuigingen die ik van huis uit meekreeg. Ik kan steeds beter het grotere geheel van mijn leven zien en ik ontdek ik hoe dingen voor mij werkten.

Het is best spannend om het vertrouwde patroon los te laten. Maar het is ook bevrijdend om wat meer mijn eigen koers te varen. En dat doe ik in dit eetRUST-proces; stap voor stap ontdekken en kijken wat deze reis me brengt. Ontzettend bedankt voor je wijsheid, je uitgebreide en veelomvattende programma, je heldere uitleg, maar vooral dank je wel voor wie je bent. Je brengt mij zo veel, en eetRUST is steeds vaker voelbaar.”

Barbara

“Ineke begeleidt je op een reis naar binnen. Waar je mag loslaten en omarmen. Waar je ontdekt en leert om weer van jezelf te houden en vanuit zelfliefde de controle over eten weer terug te nemen. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar afvallen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik aan het programma ben begonnen. En jij bent een topper, je zet jouw professionele kennis op een warme liefdevolle manier in om ons te begeleiden. ❤️”

Klaske

“Heel mooi in elkaar gezet programma, wat goed in elkaar overloopt in waar je tegenaan loopt. Veel persoonlijke ondersteuning. En goede resultaten op het emotie eten. Dat is bij mij echt opgelost en heb zelfs de drang niet meer. En mocht ik het wel hebben weet ik wat ik moet doen en voel ik echte zelfliefde. Je bent fantastisch Ineke, ik ben heel bij dat ik mezelf dit heb gegund. En dat het werkt.”

Talitha

“Het is een heel fijn programma met een zeer warme en betrokken coach. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eetgedrag en gedachten. Het is fijn om de rust te ervaren die het programma brengt. De coach goals heb ik al zeer prettig ervaren. Dank je wel Ineke voor je warme en betrokken benadering, het heeft mij goed gedaan. Je bent een hele fijne persoonlijkheid.”

Angelique

“Een fijn en positief programma die alle facetten van emotie-eten aanpakt. Door het inzetten op het ‘emotie’ gedeelte in plaats van ‘eten’ gedeelte, pak je de oorzaak aan en werkt het naar mijn idee veel beter. Daarnaast heeft het me in het algemeen wat tot rust gebracht. Hierdoor vind ik het een heel fijn programma.“

Esmée

“Mooi compleet programma met veel fijne hypnoses. Heb heel veel rust en inzichten gekregen en ook nog eens heel veel kilo’s afgevallen. Ik kan nu meer luisteren naar mijn lichaam en daardoor veel gezonder en minder eten. Vooraf wist ik niet precies wat ik moest verwachten maar het was veel completer dan dat ik had kunnen denken.“

Ilse

“Ik kan iedereen dit programma aanraden, het is geen dieet maar pakt echt het emotie-eten aan. Er zit voor een ieder wel iets in het programma waar je echt iets mee kan. En de coach calls vind ik ontzettend waardevol, zo fijn om met Ineke en alle deelneemsters te kunnen praten over ieders ervaring, je leert zoveel van elkaar!“

Mirjam

“Ik heb meer eetrust en ben minder perfectionistisch geworden met het eten. Ik kan beter mezelf van een afstandje bekijken en stilstaan bij de reden waarom ik wil snaaien en ervoor kiezen om andere keuzes te maken. Ik vind vooral ook de persoonlijke behandeling erg fijn. Ik voel me echt gezien en gehoord en de combinatie tussen de hypnoses, algemene informatie en de coach calls maken het voor mij een divers en aansprekend programma. “

Wendy

“Ik sprak je vooraf telefonisch over mijn twijfels om mee te doen aan jouw programma, omdat ik een weekje had meegedraaid met de Eetgeluk-universiteit en die coachcalls niet prettig vond, maar die van jou zijn veel meer to the point en interessant. Erg leerzaam waren ze. Je programma is ook heel professioneel opgezet. Op een relaxte manier je brein programmeren, middels ontspanning (al zijn er ook wel tranen gelaten hoor 😊) en jouw kundigheid en daardoor goed voor jezelf zorgen is superfijn. “

Aukje

“Blij dat ik deze keus voor mezelf heb gemaakt. Heel veel tips waar ik houvast aan heb. De kracht van de herhaling werkt echt voor mij. De coach calls heb ik regelmatig bijgewoond. Fijn om te zien dat je niet de enige bent met dezelfde struggles. Voordat ik het programma startte voelde ik mij vaak onrustig en stopte ik te veel te vaak van alles in mijn mond. Nu voel ik mij rustiger, met een meer ontspannen gevoel en maak ik me niet meer overal druk om. “

Karin

“Mijn grootste uitdaging voordat ik begon aan het programma was mijn minderwaardigheidscomplex, me altijd minder voelen dan anderen. De hypnoses vind ik heel fijn, ook om rustig te worden in mijn hoofd. Ik ben nu een stuk zelfverzekerder en tevreden met mijn lichaam. “

Britta

“Ik ben begonnen aan het eetRUST- programma om beter voor mezelf te gaan zorgen, niet meer dwangmatig met eten bezig te zijn. Mijn grootste uitdaging was elke avond dwangmatig naar de kast lopen en me volstoppen met eten. Nu heb ik handvatten voor als ik een eetbui voel opkomen. En het gevoel dat er hulp is als ik het nodig heb door jouw coaching en de community. Mijn angst voor het online programma (en dat ik me niet verbonden zou voelen) is onterecht gebleken. Ik voel verbondenheid en tegelijkertijd vrijheid om het echt op mijn eigen tempo te doen. Een hele fijne combinatie. Het programma heeft mij vooral positief verrast. Jouw persoonlijke aandacht is echt super!“

Silvia

“Een fijn programma met eerlijke coach. Ineke kijkt op een holistische manier naar de dingen dat vind ik erg fijn. Veel geleerd en ik ben nog niet uitgeleerd.“

Monique

“Afvallen was het eerste doel, maar het heeft me zo veel meer gebracht dan dat, ik ben blij dat ik dit programma gevolgd heb! Ik ben blij dat ik nu weet dat ik een eigen interne controle kamer heb en zelf de knopen kan bedienen, echt een eye opener voor mij. Ik voel nu rust, zo veel rust. Het is een super mooi programma, zo blij dat ik het gevolgd heb.“

Conny

“Ik ben erg blij dat je op mijn pad bent gekomen. Door de hypnoses heb ik een bepaalde mate van rust en ontspanning mogen ervaren wat ik nooit had verwacht. Je leert me dat sommige dingen in je onderbewuste zitten en dat je daar iets aan kunt doen. Ik ervaar dat dit een veel groter traject is dat soms wat meer tijd nodig heeft. Heel waardevol! Ik ben zoveel als mn agenda toeliet aanwezig geweest bij de coachings of heb een call teruggekeken. Zo fijn om te merken dat ik niet alleen ben in waar ik tegenaan loop. Je bent een topper!“

Fleur

“Voor het eetRUST programma at ik uit verveling, denkend dat ik het nodig had. Ik ben nu gezonder gaan eten en merk dat genoeg genoeg is. Ik ga minder op zoek naar eten. De hypnoses heb ik als zeer prettig ervaren. Ik kon er goed in meegaan.

k vind het een zeer fijn programma, dat je in je eigen tempo kunt doorlopen. Het is fijn dat je bepaalde hypnoses meerdere malen kunt beluisteren/ondergaan. Net waar jouw behoefte ligt.
Bedankt voor de fijne hypnoses en coachcall gesprekken.“

Petra

“Ik ben heel erg blij dat ik aan het eetRUST-programma begonnen ben! Dankbaar dat ik jou programma gevonden heb op internet. Ik heb alle coach calls teruggekeken. heel fijn!! Ook aan een aantal vragen en antwoorden heel veel gehad. Helaas vaak niet in de gelegenheid om ze live bij te wonen dus heel fijn ze achteraf terug te kunnen kijken. Duidelijk, fijne uitleg, helder, stap voor stap word je meegenomen. Ik heb het gevoel dat als er iets is ik het je kan vragen. Ook al zien we elkaar dan niet, toch voel ik wel een verbinding en steun! “

Marieke

Scroll naar boven