eetRUST coaching programma – Meld je aan voor de wachtlijst!

Replay Masterclass 'Stop je strijd met eten en krijg eetRUST'

Bekijk hieronder de replay van mijn masterclass waarin je ontdekt hoe je de controle (terug) neemt over je eetgedrag en gewicht, zónder dieet en met behulp van mijn eetRUST-methode. 

Hoe ik tot de eetRUST-methode gekomen ben? Ik heb het zelf 20 jaar lang op totaal de verkeerde manier aangepakt en ik snapte er niets van: ik deed toch alles netjes volgens de regels? Hoe kon het dan dat ik na elke afvalstrijd net zo hard weer aankwam? Ik snapte er niets van en had de hoop al opgegeven dat het ooit nog anders zou worden.

Totdat ik leerde waarom het keer op keer fout ging. En ik ook ineens snapte waarom zoveel vrouwen jarenlang worstelen met hun voeding en gewicht. Ik zag welk cruciaal ding ontbreekt in alle dieet methoden waardoor je keer op keer weer in die negatieve spiraal van mislukking en frustratie over je voeding, je lijf en je gewicht terecht komt. In deze masterclass neem ik je daarin mee.

Herken jij je in alle voorbeelden uit deze masterclass en val je keer op keer terug in dezelfde gewoonten rondom voeding, gewicht, snoepen en snaaien?  Vind je het wel best zo of ben je er eigenlijk helemaal klaar mee?

Wil jij je strijd met eten te veranderen in een ontspannen relatie met eten zodat je kan genieten van lekker eten zónder dat dwangmatige randje ercaan? Meld je dan aan voor mijn eetRUST programma.

Alle informatie vind je via de link. Je hoeft maar 2 vragen te beantwoorden:

  •  Wil ik stoppen met eet- en dieetfrustraties en in plaats daarvan een ontspannen relatie met eten voor mezelf leren creëren? Als het blijft zoals het tot nu toe gegaan is komt het niet goed….
  • Ben ik bereid om te leren om goed voor mezelf te zorgen en mezelf te geven wat ik daadwerkelijk nodig heb (nee, dat is meestal geen chocolade 😉
    Geef ik mij toestemming om van mezelf (eindelijk/ weer) een prioriteit te maken en daar ongeveer een uur per week tijd en energie in te steken? (op eigen tijd en tempo)
Heb je op beide vragen ‘ja’ geantwoord, meld je dan aan. Je hebt niets te verliezen behalve het loslaten van frustraties en stress rondom je voeding, zelfvertrouwen en gewicht. Dus….waar wacht je nog op?
 
Vind je het fijner om nog even te overleggen en samen te kijken of dit programma de juiste stap is voor jou? Mail je vragen naar ineke@eetrustexpert.nl of plan een belafspraak zodat we elkaar even kunnen spreken. Ik kijk met alle liefde met je mee en zal je eerlijk vertellen of ik denk dat het programma voor jou de oplossing is die je zoekt. 

Als je vóór 14 juni om 23:00 uur besluit om mee te doen dan ontvang je de speciale masterclass aanbieding met de 120 euro korting én de speciale bonussen, te weten: een aanvullende 4-delige cursus Emotional Freedom Techniques waarin je leert om zelf stress en emoties op een effectieve, fysieke manier te ontladen uit je lichaam én 4 expert masterclasses over Human Design & voeding, darmgezondheid & gewicht, gezond en fit met een trage schildklier en alles over de overgang, je emoties en gewicht. Samen ter waarde van 685 euro, nu gratis wanneer je je aanmeldt.

Succes!

Scroll naar boven