Reis naar jeZELF

In 4 maanden naar de beste versie van jezelf met 1 op 1 coaching

De beste versie van jezelf

Je bent een zelfbewuste vrouw met interesse in persoonlijke ontwikkeling. Je kan goed op jezelf reflecteren en misschien herken je ook waar bepaalde patronen vandaan komen.

Maar tot nu toe is het je nog niet gelukt om deze te doorbreken. Om je belemmeringen los te laten. Om jezelf vrij te breken van beperkende patronen. Het kan ook zijn dat het leven je aanwijzingen geeft in de vorm van terugkerende thema’s die je mag aankijken.

Je voelt dat er meer potentie, meer mogelijkheden, in jou zitten die tot nu toe niet volledig uit de verf komen. Je hebt behoefte aan iemand die jouw blinde vlekken zichtbaar maakt zodat je ze in je voordeel kan transformeren.

Alles wat je nodig hebt om te veranderen is al in jou aanwezig.

Ben jij bereid de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw persoonlijke groei? Hoe zou het zijn als je je eigen hulpbronnen makkelijk en effectief kan aanboren? Dat wordt steeds makkelijker als je blokkades en belemmerende overtuigingen opspoort en loslaat.

In dit traject krijg je praktisch toepasbare en bewezen effectieve methodes aangereikt die gebaseerd zijn op neurowetenschap.

De kracht van jouw onbewuste brein staat centraal in dit traject.

We gaan de diepte in zonder te verzuipen.

Review persoonlijk leiderschap 1

“You are essentially who you create yourself to be and all that occurs in your life is the result of your own making.”

Als je het met denken kon oplossen, dan had je dat allang gedaan

Keer op keer zie ik in de praktijk bevestigd wat er gebeurt als je jouw eigen belemmeringen aankijkt en vervolgens transformeert. Het levert innerlijke vrijheid op, een hoger energie niveau en je geeft makkelijker sturing aan je dagelijks leven.

Ruim 95% van je gedrag wordt aangestuurd door jouw onderbewuste impulsen. 

Dat laat nog maar 5% ruimte voor bewuste keuzes. De rest wordt bepaald door je automatische piloot. Als je jouw issues met denken kon oplossen dan had je dat allang gedaan. 

Aan de basis van alle trajecten die ik begeleid liggen moderne wetenschappen als kwantumfysica en neurowetenschappen. Je ervaart hoe jouw gedachten, emoties en gedrag jouw dagelijkse realiteit creëren.

Ik maak tijdens de sessies gebruik van bewezen effectieve transformatie methoden zoals hypnose, Emotional Freedom Techniques (EFT), visualisatie en het ontstressen van je brein op neurofysiologisch niveau. Hierdoor ben je in staat om contact te maken met het onbewuste deel van je brein waar verandering mogelijk is.

Tijdens een familie opstelling worden de onbewuste dynamieken uit jouw familiesysteem zichtbaar gemaakt. Zonder dat je iets hoeft te ‘repareren’ zet je een innerlijke, helende beweging in gang op zielsniveau. Hierdoor open je jezelf voor een diepgaande transformatie. Dat valt niet uit te leggen. Je kan het alleen zelf ervaren. 

“Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.”

Lao Tzu

Blonde vrouw in streepjesjurk

Nog even voorstellen…

Ik ben Ineke van Huuksloot (1977) en zolang ik mij kan herinneren heb ik al een fascinatie voor menselijk gedrag. Geboren als een gevoelig (enig) kind bij een vader en moeder die niet van elkaar hielden. Ze hielden wel allebei heel veel van mij waardoor ik een onbezorgde jeugd heb gehad. In de puberteit besloot ik dat mijn gevoeligheid uitschakelen beter voor mij was en ben ik overgeschakeld op mijn ratio. Dat heeft me geholpen om weg van angst en pijn te blijven en vol voor mijn ambities te gaan.

Intussen ben ik alweer jaren bezig met de reis (terug) naar mijn authentieke zelf. En dat heeft mij zo ontzettend veel gebracht dat ik al mijn kennis, kunde en ervaringen wil delen om zoveel mogelijk andere vrouwen te inspireren om de beste versie van zichzelf te zijn.

Leer mij nog beter kennen

Wil je erachter komen of jij de klik voelt om samen met mij jouw innerlijke reis aan te gaan? Plan dan een vrijblijvende belafspraak en voel of het klikt.

Hoe ziet de Reis naar jeZELF eruit?

Je krijgt:


⭐️ 3 sessies van 2 uur 1 op 1 coaching van mij persoonlijk

⭐️ 1 familieopstellingendag of 1 individuele opstelling 

⭐️ 4 maanden lang Health & Healing membership boordevol extra (audio) sessies, tools en oefeningen waarmee je zelfstandig verder kan

Na het traject:

 

✅ Ervaar je meer innerlijke vrijheid

✅ Maak je makkelijker goede keuzes voor jezelf

✅ Heb je veel geleerd over jezelf waarmee je zelfstandig verder kan

✅ Sta jij zelf aan het roer van je leven

✅ Heb je meer rust in je hoofd & lijf

✅ Voel je je lekker in je vel en ben je blij met jezelf

✅ Is de relatie met jezelf verbeterd

Waarom jij blij zal zijn met dit traject:

 

⭐️ je ontvangt mijn volle aandacht en een veilige omgeving in volledige privacy.

⭐️ Je profiteert van een krachtige combinatie van de allerbeste, bewezen effectieve transformatie methoden.

⭐️ Elke sessie is transformerend en draagt bij aan jouw persoonlijke groei

⭐️ Transformaties met behulp van het onbewuste brein zijn effectief en blijvend

⭐️ Je kan naar eigen behoefte zelfstandig aan de slag met allemaal extra tools, oefeningen en hypnoses in jouw eigen online omgeving.

⭐️ Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen. Niet alleen verandert het jouw leven maar ook dat van hen die jij lief hebt. 

“The only person you are destined to become is the person you decide to be.”

Dit is de Reis naar jeZELF

We werken 4 maanden samen aan jouw persoonlijke doelstellingen voor groei. Jij brengt jouw thema’s in en ik begeleid jou om daar doorheen te werken.

Ik help je stil staan om vooruit te komen. In dit traject begeleid ik je bij het behalen van jouw doelen op gebied van je persoonlijke ontwikkeling, energieniveau, manifestatiekracht, je missie en je levensgeluk.  

De sessies doen we online via Zoom of bij mij op lokatie (vlakbij Schiphol).

Het traject bestaat uit 3 sessies 1 op 1 coaching waarbij werken met het onbewuste brein altijd centraal zal staan. We werken dan met hypnose en methoden uit energie psychologie.

Tijdens 1 van de (totaal 4) sessies doen we een familieopstelling. Je kan ervoor kiezen om mee te doen aan een opstellingendag in een groep. Of we doen een individuele familieopstelling.

Tijdens het traject zien we elkaar dus 4 keer. Tussendoor kan je in de online omgeving van jouw Health & Healing membership aan de slag met extra sessies, oefeningen en praktische tools voor ontstressen, loslaten van belemmeringen, versterken van je bewuste manifestatiekracht en visualisaties voor een kansrijke toekomst. Dit kan je naar eigen behoefte doen.

Waar sta jij over een paar maanden?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Maar waar wil je over een paar maanden staan? Stel je eens voor dat je dan precies bent waar je wilt zijn. Dat is een lekker gevoel he. Jij kan dat absoluut voor elkaar krijgen. Het is voor jou weggelegd. Zeker weten!

De keuze is aan jou: 

Keuze 1: de situatie laten zoals hij is en het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 3 maanden of 6 maanden terugdenkt aan dit moment en je nog op precies dezelfde plek staat?

Je zult altijd op een bepaalde manier ‘lijden’ ervaren. Of je ‘lijdt’ omdat alle begin van iets nieuws nou eenmaal wennen kan zijn. Of je lijdt omdat je blijft doen wat je altijd al deed met het resultaat dat je altijd al kreeg. Kies daarom heel bewust je lijden. Wil je groei voelen of lijden onder de situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het doorbreken van oude patronen die jou niet verder brengen. Je kiest voor leiden in plaats van lijden. Grote kans dat je achteraf beseft hoeveel je dit heeft opgeleverd.

 
Dit traject past bij jou als je:

 

✅ Bereid bent om van jezelf eens een prioriteit te maken

✅ Open-minded bent en klaar voor een ‘diepziel-duik’

✅ Voelt dat er meer potentie in jou zit dan je nu benut

✅ Bereid bent om de verantwoording te nemen voor je eigen proces

✅ Zelfbewust bent en op jezelf kan reflecteren

✅ Nieuwsgierig bent naar iets nieuws om te doen waar je nu misschien nog niet bekend mee bent

Dit traject is NIET geschikt voor jou als je:

 

❌ Op zoek bent naar iemand die jou zal ‘redden’

❌ Niet bereid bent om je eigen patronen aan te kijken 

❌ Liever in je comfortzone blijft

❌ Alles wat je hier gelezen hebt zweverig gedoe vindt 

Ik verwacht natuurlijk dat dit allemaal niet op jou van toepassing is. Maar het kan maar beter duidelijk zijn, zodat jij ook weet wat je mag verwachten.

Praktische informatie

  • De investering in jezelf voor deze reis naar jeZELF is 995 euro incl. BTW.
  • Sessies duren gemiddeld 2 uur.
  • De sessies vinden plaats via Zoom of bij mij op lokatie (vlakbij Schiphol).
  • Tussen de sessies zit gemiddeld 3 tot 4 weken.
  • De duur van het traject is (ongeveer) 4 maanden.
  • Het traject is incl. 4 maanden Health & Healing membership. Je kan -als je dat wil- je membership daarna nog verlengen.

Aanmelden voor dit traject kan door eerst een belafspraak te plannen zodat we beiden weten of het klikt.

Scroll naar boven