eetRUST coaching programma – Meld je aan voor de wachtlijst!

Afvallen zonder dieet.

Ben jij helemaal klaar met op dieet zijn? Ik ook.

Bevrijd jezelf voorgoed van eetbuien & emotie-eten en creëer een ontspannen relatie met eten.

Je wilt niets liever dan tevreden voor de spiegel staan.

Als je ‘s morgens voor de kast staat te kijken wat je aan moet, begint het al. Dan denk je weer: “niks staat mij mooi.”
Je voelt je gewoon niet happy als je voor de spiegel staat. Maat 36 hoeft nou ook weer niet, maar een kilo of 10 eraf zou echt wel fijn zijn. Maar als je alleen al denkt aan weer op dieet gaan dan haak je alweer af. Want wat hebben al je eerdere pogingen nou eigenlijk opgeleverd behalve frustratie en de gedachte “zie je wel, weer mislukt.”

Je bent er intussen ook wel achter dat het ‘m niet zozeer zit in zo streng mogelijk voor jezelf zijn qua eten. Je bent niet op zoek naar het zoveelste dieet en je weet dat je iets met je mindset moet. Op alle fronten in je leven zit je lekker in je vel behalve op het gebied van je lichaam. Je bent zelfbewust en ziet je eigen patroon. Alleen is het je nog steeds niet gelukt om dit zelf te doorbreken. 

Herken je dit?

Je spreekt jezelf regelmatig streng toe. “Maandag begin ik echt” zeg je tegen jezelf. Maar op vrijdag ga je alweer voor de bijl en vind je jezelf zwak.

De gedachte “Nu is alles toch al verpest dus ik kan net zo goed die reep chocolade en die chips wel nemen. Het maakt nu toch niks meer uit.” is een oude bekende van je.

Na elke poging om af te vallen beland je weer in het jojo-effect. Elke keer eindig je weer met net wat meer kilo’s dan toen je begon. Grrrrrrr!

Je weet onderhand niet meer wat je moet doen om die kilo’s eraf te krijgen. Het diëten ben je ook helemaal zat.

Heel eerlijk? Eigenlijk geloof je er niet meer in. Niet in jezelf. Niet dat er ooit nog iets verandert. Moet je dan maar accepteren dat je voor altijd te zwaar zal zijn?

Diep van binnen is dit niet wat je jezelf gunt.

Ben je echt veroordeeld tot levenslange restricties of bestaat er ook een betere manier?

Hoe nu verder?

Wees eens eerlijk tegen jezelf… Hoe lang wil je jouw situatie nog laten duren? En, nog belangrijker: Hoe lang accepteer je dit nog voor jezelf? Wat heb je allemaal al ingeleverd? Hoeveel onzekerheden, frustratie, kledingmaten, ongemakkelijke situaties en gesprekken, energie en levenslust heeft jouw haat-liefde relatie met eten je al gekost?

Welke zelhulpboeken ga je nog lezen en hoeveel podcasts moet je nog luisteren voordat jij in aktie komt? Jij weet toch ook wel dat het allang tijd is om uit die neerwaartse spiraal van mislukking en zelfoordeel te stappen?

Dus, wat zeg je ervan? Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een goede relatie met jezelf, je lichaam én met eten? Of wil je liever blijven aanrommelen en ga je weer het zoveelste dieet proberen vol te houden? De keuze is helemaal aan jou. Wil je het nu écht anders? Wat ga je doen om zelf de controle over eten (terug) te nemen, in plaats van dat eten de controle heeft over jou?

Als je blijft doen wat je tot nu toe deed, blijf je het resultaat houden wat je tot nu toe altijd kreeg…

Zij hebben ook eetRUST gecreëerd:

Tijd voor een doorbraak

Laat mij je leren hoe je eetbuien en emotie-eten stopt en een ontspannen relatie met eten creëert.

Reserveer nu GRATIS jouw plek in mijn (online) masterclass.

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Hi, ik ben Ineke!

Het is mijn missie om vrouwen te helpen om zich lekker in hun vel en stevig in hun schoenen te voelen.

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. In die 20 jaar dieet-leed heb ik van alles geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van de meeste afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Met elke mislukte poging nam mijn wanhoop juist alleen maar toe. Ik vond mezelf een triest geval. En dacht dat er geen hoop meer was dat ik ooit nog slank zou worden én blijven. Maar dat had ik mooi mis.

Een paar jaar geleden is mijn leven totaal en voorgoed veranderd. Ik kwam erachter dat ik al die tijd aan de verkeerde dingen had gewerkt. Plotseling snapte ik waarom ik een dieet niet kon volhouden en hoe het kwam dat ik telkens weer in dat jojo effect terecht kwam.  In korte tijd lukte het mij om een volledige transformatie te maken. Ik werd niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel stukken lichter. Wát een bevrijding!

“Waarom weet niemand dit?”

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit? Waarom blijven we massaal op dieet gaan ondanks dat we vooraf al weten dat het resultaat toch niet blijvend is. Hoe kan het dat ik zelf ook 20 jaar lang niet wist waarom een dieet averechts werkt? Zo is mijn missie ontstaan. Ik heb de psychologie van eten uitgebreid bestudeerd en ben opgeleid in hypnotherapie, leefstijl coaching, systemisch werk en verschillende methoden uit de energie psychologie.

Nu begeleid ik vrouwen die klaar zijn met ‘volhouden’ en ‘proberen’ en die bewust aan de slag willen om een fijne, ontspannen relatie met eten te creeëren.

Volg mij op Instagram waar ik wekelijks eetRUST inzichten & inspiratie deel en een inkijkje in mijn leven geef

Sluit je aan bij de eetRUST community op Facebook

Scroll naar boven