eetRUST coaching programma – Meld je aan voor de wachtlijst!

Bevestig hieronder je aanmelding voor het 

eetRUST-programma


 en ontwikkel een ontspannen relatie met jezelf, je lichaam én met eten.

eetRUST programma 2024

eetRUST met begeleiding

 

✅ Het complete eetRUST coachingsprogramma met 9 complete modules, meer dan 40 video’s en 20 audio’s.

✅ 6 maanden toegang tot de online eetRUST academie en het programma, inclusief handige mobiele app.

✅ Toegang tot de eetRUST community: een groep gelijkgestemde vrouwen die elkaar online helpen, motiveren en inspireren.

✅ E-mailsupport voor persoonlijke vragen.

✅ Elke 3 weken een (groeps)online coachingssessie met Ineke, waar je al je vragen kunt stellen. Inclusief terugkijken.

✅ 4 extra eetRUST workshops waarin we gezamenlijk aan de slag gaan met verdieping op thema’s uit het programma. Inclusief terugkijken.

✅ BONUS: 4 delige cursus Emotional Freedom Techniques (EFT) waarin je leert om stress te verminderen door eenvoudige emotionele bevrijdingstechnieken. t.v.w. € 297

€ 139 (€ 169)

per maand x 6 maanden

eetRUST zelfstandig


✅ Het complete eetRUST coachingsprogramma met 9 complete modules, meer dan 40 video’s en 20 audio’s.

✅ 6 maanden toegang tot de online eetRUST academie en het programma, inclusief handige mobiele app.

✅ Toegang tot de eetRUST community: een groep gelijkgestemde vrouwen die elkaar online helpen, motiveren en inspireren.

✔️ E-mailsupport voor persoonlijke vragen.

✔️ Elke 3 weken een (groeps)online coachingssessie met Ineke, waar je al je vragen kunt stellen. Inclusief terugkijken.

✔️ 4 extra eetRUST workshops waarin we gezamenlijk aan de slag gaan met verdieping op thema’s uit het programma. Inclusief terugkijken.

✔️ BONUS: 4 delige cursus Emotional Freedom Techniques waarin je leert om stress te verminderen door eenvoudige emotionele bevrijdingstechnieken. t.v.w. € 297

€ 77 (€ 105)

per maand x 6 maanden

Ruim 300 vrouwen gingen je voor. Zij beoordeelden het eetRUST programma gemiddeld met een 8,7


Bevrijd is het goede woord

“Heel erg bedankt Ineke!
Jij en je programma hebben heel veel voor me betekend en een grote impact gehad.
Bevrijd is het goede woord. Het werk is nog niet klaar maar ik heb veel vertrouwen dat het blijvend is en verder groeit. Ik wens jou heel veel liefs en goeds toe. Dat je nog veel meer vrouwen mag helpen.”

Wanda

Mooi compleet programma met veel fijne hypnoses. Heb heel veel rust en inzichten gekregen en ook nog eens heel veel kilo’s afgevallen. Ik kan nu meer luisteren naar mijn lichaam en daardoor veel gezonder en minder eten. Vooraf wist ik niet precies wat ik moest verwachten maar het was veel completer dan dat ik had kunnen denken.

Ilse

Ik kan iedereen dit programma aanraden, het is geen dieet maar pakt echt het emotie-eten aan. Er zit voor een ieder wel iets in het programma waar je echt iets mee kan. En de coach calls vind ik ontzettend waardevol, zo fijn om met Ineke en alle deelneemsters te kunnen praten over ieders ervaring, je leert zoveel van elkaar!

Mirjam

Ineke begeleidt je op een reis naar binnen. Waar je mag loslaten en omarmen. Waar je ontdekt en leert om weer van jezelf te houden en vanuit zelfliefde de controle over eten weer terug te nemen. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar afvallen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik aan het programma ben begonnen. En Ineke, jij bent een topper, je zet jouw professionele kennis op een warme liefdevolle manier in om ons te begeleiden.

Klaske

Wat ik geleerd heb is het controleren van mijn eetgedrag, het leren van nieuw gedrag en vertrouwen in mijn lichaam. Zonder honger, schuldgevoel of afzien. Juist niet, ik voel me er super goed bij. Ik eet nu gezond en geniet ervan. Heel mooi in elkaar gezet programma, wat goed in elkaar overloopt in waar je tegenaan loopt. Veel persoonlijke ondersteuning. En goede resultaten op het emotie eten. Dat is bij mij echt opgelost en heb zelfs de drang niet meer. En mocht ik het wel hebben weet ik wat ik moet doen en voel ik echte zelfliefde.

Talitha


Blij dat ik deze keuze heb gemaakt voor mezelf

“Heel veel geleerd waar ik houvast aan heb. De kracht van de herhaling werkt echt voor mij. De coach calls heb ik regelmatig bijgewoond. Fijn om te zien dat je niet de enige bent met dezelfde struggles. Voordat ik het programma startte voelde ik mij vaak onrustig en stopte ik te veel te vaak van alles in mijn mond. Nu voel ik mij rustiger, met een meer ontspannen gevoel en maak ik me niet meer overal druk om.”

Karin

Scroll naar boven