Focus op je Food mindset

van eetstress naar een
krachtige mindset voor succes
in 30 dagen

Je wordt helemaal gek van die constante gedachten over eten.
“Wat zal ik nemen als ik thuis kom. Eigenlijk mag ik dit niet. Eentje kan toch geen kwaad?” 

Waar je op andere gebieden in je leven je zaakjes goed voor elkaar hebt, zo moedeloos voel je je op het gebied van je eetgedrag. Het diëten ben je helemaal zat. Want na elke poging om gewicht te verliezen belandde je toch weer in het jojo-effect. Dat zorgt weer voor frustratie en negatieve gedachten zoals:

“Wat ik ook probeer, het heeft toch geen zin. Zie je wel weer mislukt. Ik heb álles al geprobeerd maar íks werkt voor mij.”

Inmiddels ben je ook wel tot de conclusie gekomen dat het ‘m niet zozeer zit in zo streng mogelijk voor jezelf zijn . Met volhouden en proberen heb je het nu wel gehad. Waar je naar verlangt is een ontspannen relatie met eten.

Zonder dat dwangmatige en destructieve randje eraan.

Herken je dit?

Na een stressvolle dag is het eerste wat je doet als je thuis komt in de voorraadkast duiken, op zoek naar wat te eten.

Je hebt allerlei diëten al geprobeerd maar je viel altijd weer terug en eten blijft een strijd, zowel in je hoofd als in je lijf.

Je vraagt je af of je ooit van die kilo’s af zal komen. Omdat het in de familie zit. Of omdat je denkt dat je lijf niet meer meewerkt.

Je geeft jezelf kritiek als het niet gaat zoals je hoopt. Voelt mislukking als je ‘zondigt’. En denkt na een tijdje ‘laat maar’ en je bent weer terug bij af.

Je hebt een duveltje op je schouder die tegen je blijft zeggen dat het je toch niet lukt en dat je een zwakkeling bent als je niet doorzet

Misschien denk je dat eten het probleem is.
Maar de oorzaak is je oerbrein

Je oerbrein heeft als taak om jou veilig te houden zodat je overleeft. Dit is het primitiefste deel van je brein. En ook nog eens kei in een zwart-wit denken. Je oerbrein weet of je veilig bent aan de hand van hoe jij je voelt. Wist jij dat je oerbrein voor meer dan 95% aan het roer staat van je gedrag?

Misschien denk jij dat je bewuste keuzes maakt maar in werkelijkheid bepaal je nog geen 5% je eigen gedrag.

Voor je oerbrein is het heel simpel:
Je goed voelen = veilig. Je niet goed voelen = bijsturen naar je weer goed voelen.

Snap je nu waarom je eten gebruikt om je -even- beter te voelen? 

Wat je wil is de controle (terug) nemen over je eetgedrag en gewicht. Zónder dieet. Met een aanpak die voor jou goed werkt en niet voelt als ‘moeten’ of volhouden.

Daarom heeft het geen enkele zin om telkens weer op dieet te gaan. 

Een dieet gaat compleet voorbij aan de grote invloed van je oerbrein. 

Je bent een vrouw van vlees en bloed, met behoeften, verlangens, emoties en gedachten. En die laat je links liggen tijdens een dieet.

Sterker nog, die stop je met al je wilskracht weg want je moet volhouden. Met keer op keer op dieet gaan houd je je patronen in stand. Sterker nog: je maakt ze elke keer erger. Waardoor je ook telkens weer wat zwaarder wordt dan voordat je begon. 

Telkens weer die frustratie en dat gevoel van mislukking helpen je op geen enkele manier verder. 

Wat je nodig hebt is een aanpak die goed voelt. Waar je blij mee bent en die blijvend resultaat geeft. Zónder dat het voelt als volhouden of proberen.

Alles begint bij je gedachten

Je gedachten beïnvloeden bijna alle resultaten in je leven. Je gedachten bepalen hoe jij je voelt. En hoe jij je voelt bepaalt hoe jij reageert. Jouw onrust, je onzekerheid en je twijfels komen voort uit de manier waarop je hebt geleerd om te denken. Hoe je denkt over jezelf en over jouw plaats in de buitenwereld. 

De grootste valkuil waar ik vrouwen keer op keer in zie trappen:  telkens hetzelfde blijft doen en toch de verwachting  hebben dat het déze keer wel lukt. Ook dit is een strategie van je oerbrein. Die houdt het graag bij wat bekend is. Ondanks dat het geen blijvend resultaat geeft. Het motto van je oerbrein is namelijk: “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.” 

Alleen ga je met die strategie nooit een blijvende doorbraak maken in jouw relatie met eten. Wat je nodig hebt is leren om de regie over je gedachten zelf in handen te nemen. Je oerbrein herkennen en bijsturen. Zodat je invloed hebt op wat je denkt, hoe jij je voelt en hoe jij reageert. Dat is de eerste stap naar het creëren van dagen waaraan je niet hoéft te ontsnappen. In de richting van je koelkast of de snoeppot.

 

“Ineke begeleidt je op een reis naar binnen. Waar je mag loslaten en omarmen. Waar je ontdekt en leert om weer van jezelf te houden en vanuit zelfliefde de controle over eten weer terug te nemen. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar afvallen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik aan het programma ben begonnen. En jij bent een topper, je zet jouw professionele kennis op een warme liefdevolle manier in om ons te begeleiden. ❤️”

Klaske

“Het is een heel fijn programma met een zeer warme en betrokken coach. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eetgedrag en gedachten. Het is fijn om de rust te ervaren die het programma brengt. Dank je wel Ineke voor je warme en betrokken benadering, het heeft mij goed gedaan. Je bent een hele fijne persoonlijkheid.”

Angelique

“Een fijn en positief programma die alle facetten van emotie-eten aanpakt. Door het inzetten op het ‘emotie’ gedeelte in plaats van ‘eten’ gedeelte, pak je de oorzaak aan en werkt het naar mijn idee veel beter. Daarnaast heeft het me in het algemeen wat tot rust gebracht. Hierdoor vind ik het een heel fijn programma.“

Esmée

Tijd om de touwtjes zelf in handen te nemen met
Focus op je Food mindset

Wat ga je leren:

Hoe jij de regie neemt over je (eet) gedachten

Welke invloed jouw conditionering heeft op je (eet)gedrag én hoe je dit herprogrammeert

Hoe jij je persoonlijke besturingsysteem (lees: oerbrein) herprogrammeert voor succes. 

Hoe je een succes mindset creëert

Hoe je de controle (terug) neemt over die kritische stem in je hoofd

Hoe je zelfsabotage omzet in zelfliefde

Na Focus op je Food Mindset:

Heb jij inzicht in de invloed van jouw eigen denkwijze en conditionering. En heb je een effectieve manier geleerd om stap voor stap je eigen gedachten te kiezen en daarmee regie te nemen over hoe jij je voelt. Je herkent zelfsabotage en hebt de tools in handen om die in te zetten zodat je jezelf op een fijne manier kan bijsturen. Je maakt makkelijker en bewuster keuzes die goed voor jou voelen en voor je werken. 

Je weet welke eetgedachten helpend voor je zijn en hebt een krachtige stap gezet om je brein hiermee te herprogrammeren. Hierdoor ben je in dagelijkse situaties bewuster van de invloed van je gedachten en ben je in staat om die in jouw voordeel tijdig bij te sturen. Je hebt ervaren hoe je (weer) contact en verbinding maakt met jezelf en je gevoel. Zodat je keuzes kan maken die bij jou passen en niet voelen als volhouden.

Hoe ziet deze Focus op je Food Mindset training eruit?

Je brein heeft 30 dagen nodig voor het creëren van een nieuwe gewoonte.
Belemmerende gedachten kunnen hardnekkig zijn. Dit doorbreken vraagt consistentie en toewijding aan jezelf. 

In 30 dagen neem ik je mee in alle bepalende factoren voor een succesvolle Food Mindset

In de online leeromgeving vind je 9 coaching video’s, werkboeken en concrete, praktische oefeningen waarmee je eetRUST krijgt en de juiste Food Mindset ontwikkelt.

Ik heb geleide audio sessies  voor je opgenomen die ondersteunen bij het herprogrammeren van jouw mindset

Je krijgt van mij online support bij vragen of als je ergens tegenaan loopt

Bepaal zelf op welke dagen en tijden je deze training volgt

Via de app kan je de training ook volgen via je mobiel of tablet. Daardoor kan je ook makkelijk tussendoor een video bekijken of een audio beluisteren. 

Ben je klaar voor een gezonde & positieve Food Mindset?

Jouw investering:

147 euro

"Instead of worrying about what you cannot control, shift your energie to what you can create."

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Ik weet waar ik het over heb....

Ik ben Ineke van Huuksloot, eetRUST expert. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om zichzelf te bevrijden van eetbuien en emotie-eten en een ontspannen relatie met eten te creëren. Zonder dieet. Waardoor goed voor jezelf zorgen een feestje is!

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. In die 20 jaar dieet-leed heb ik van alles geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van de meeste afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Met elke mislukte poging nam mijn wanhoop juist alleen maar toe. Ik vond mezelf een triest geval. En dacht dat er geen hoop meer was dat ik ooit nog slank zou worden én blijven. Maar dat had ik mooi mis.

Een paar jaar geleden is mijn leven totaal en voorgoed veranderd. Ik kwam erachter dat ik al die tijd aan de verkeerde dingen had gewerkt. Plotseling snapte ik waarom ik een dieet niet kon volhouden en hoe het kwam dat ik telkens weer in dat jojo effect terecht kwam.  In korte tijd lukte het mij om een volledige transformatie te maken. Ik werd niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel stukken lichter. Wát een bevrijding!

Meest gestelde vragen

We gaan 30 dagen aan de slag met Focus op Je Food Mindset. Wanneer je elke week een half uur tot een uur besteedt aan de training dan doorloop je de hele training ruim binnen de 30 dagen. Let op: gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt. Sneller er doorheen gaan kan wel, maar levert niet sneller of beter resultaat. Mijn advies is daarom om echt de 30 dagen de tijd te nemen voor jezelf om aan de slag te gaan met alles wat het programma je biedt. 

Na de 30 dagen Focus op je Food Mindset heb jij een heel krachtige stap gezet in het creëren van een fundament waarop je een leefstijl vol eetrust voor jezelf kan opbouwen.

Je kan ervoor kiezen om dat verder samen met mij te doen: in het eetRUST coaching programma. Mocht je daarin willen doorstromen en je doet dat binnen 60 dagen nadat je de Focus op Food Mindset training bent gestart, dan krijg je het aankoopbedrag van deze training ook nog eens volledig terug. 

Je kan ook besluiten om de lessen uit Focus op je Food Mindset verder zelfstandig toe te passen en je eigen weg te gaan. Even goede vrienden.

Het is helemaal aan jou!

Resultaat behaal je door consistentie en toewijding aan jezelf. De mindset ‘Ik ga het proberen’ is een recept voor mislukking. 

Als je serieus en toegewijd aan de slag gaat met alles wat ik je aanreik in dit programma dan garandeer ik je dat je resultaat gaat behalen. 

Wat belangrijk is dat je het echt gaat DOEN. Want weten hoe het moet is 1 ding, maar daadwerkelijk toepassen zorgt voor je resultaat. 

Zeker. Voor elk mens geldt: jouw gedachten bepalen in verregaande mate de resultaten die jij in je leven terugziet. Tijd, energie en aandacht besteden aan het werken aan je mindset gaat je veel opleveren. Op alle gebieden van je leven.

Hoe succesvol je hiermee bent bepaal je ook zelf. Proberen is het recept voor mislukking. Daarom is het belangrijk dat je een besluit neemt dat je aan de slag gaat en gaat DOEN wat je aangereikt krijgt. Je zal verbaasd zijn wat een grote invloed je zelf hebt op jouw leven en (eet)gedrag. 

Deze training is geen dieet. Mijn visie is dat gezond en voedend eten de basis is van een gezonde, ontspannen relatie met eten.

MAAR: zolang je oerbrein aan het roer staat zal je eetgedrag gedomineerd worden door impulsen. En zal veranderen vooral gebeuren op wilskracht. 

Daarom is het belangrijk om eerst te focussen op het creëren van de juiste basis voor het implementeren van een ontspannen, gezonde relatie met eten.

Afvallen is het resultaat van een gezonde Food Mindset en een ontspannen relatie met eten. Geen doel op zich.

Ik vind het belangrijk dat je zelfredzaam bent en op zoek gaat naar wat past en werkt voor jou. Dat vind je niet in schema’s en regeltjes en daarom krijg je die ook niet van mij. 

Je brein heeft 30 dagen nodig voor het creëren van een nieuwe gewoonte. Belemmerende gedachten kunnen hardnekkig zijn. Dit doorbreken vraagt consistentie en toewijding aan jezelf. 

Deze training is met de grootst mogelijk zorg samengesteld op basis van professionele kennis, eigen ervaring en de ervaringen van de deelnemers die je al voorgingen.

Na de training is het aan jou om al het geleerde in de praktijk te blijven toepassen en inzetten voor het behalen van jouw eigen beoogde doelen.

Het doel van de deze training is om je bewust te maken van je eigen mogelijkheden om
positieve veranderingen te realiseren in je leven.

Resultaten behalen zijn het gevolg van toewijding aan je doelen, volledige eigen
verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor het oplossen van je problemen en/of
belemmeringen, persoonlijke ontwikkeling, doorzettingsvermogen, inspanning leveren en akties ondernemen.

Tijdens de training kan je in de online omgeving jouw vragen stellen door een bericht te sturen. Ineke beantwoordt alle vragen persoonlijk. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. 

Scroll naar boven