Feel good geleide meditaties & zelfhypnose

jouw dagelijkse breinmassage voor ontspanning & positiviteit

Ik ben jouw coach tijdens het traject

Tijd voor jezelf. Rust in je hoofd. Energie in je lijf.

Je dagen zijn druk en je hoofd staat niet stil. Momentjes voor jezelf zijn eerder uitzondering dan regel. Je snakt naar een energiek gevoel in je lijf. Wat je wil is rust in je hoofd. Opladen die interne batterij. Een moment helemaal voor jezelf. Zodat je de rest van je dag van een goed gevoel geniet.

Wanneer je te weinig vitale energie hebt dan raak je fysiek en mentaal uit balans. Wat je denkt en voelt beïnvloedt elke cel in je lichaam. Positief leven stimuleert je vitaliteit en de hoeveelheid veerkracht die je hebt.


Feel Good
Deze Feel Good serie gaat net een laag dieper dan ‘gewone’ meditaties. Ze zijn speciaal door mij geschreven voor het bereiken van een diepe ontspanning en het maken van een connectie met je onbewuste brein. Je komt dan in lichte hypnose.

Ervaar de heerlijke, ontspannen staat van lichte trance waardoor je een diepe beleving van de visualisatie ervaart tijdens een zelfhypnose. Gun jezelf alle voordelen van het energetisch herprogrammeren van je brein. Voel hoe het gevoel van positiviteit en de ervaring van ontspanning diep doordringen tot je (parasympatisch) zenuwstelsel.

Deze serie is voor jou wanneer je jouw gevoelens van eigenwaardezelfliefdedankbaarheid en positiviteit wilt versterken.

MAKE TODAY MAGIC

Wat zit er in de FEEL GOOD geleide meditaties & zelfhypnose serie?

Gun jezelf een heerlijke dosis dagelijkse ontspanning en positiviteit. Met geleide meditaties en zelfhypnoses die net wat dieper gaan waardoor je contact maakt met je onbewuste brein en jezelf energetisch herprogrammeert.

Je krijgt:

 

💜 5 opgenomen audio sessies waartoe je onbeperkt toegang hebt

💜 Kickstart je dag met positieve energie

💜 Chakra’s in balans: laat je levensenergie stromen

💜 Wandelmeditatie

💜 Zelfliefde

💜 Deep Relax

💜 Incl. mobiele app zodat je jouw me-time momenten altijd bij je hebt

💜 BONUS: toffe printabels waarmee je jezelf elke dag voedt met inspiratie

Normale prijs 97 euro
nu tijdelijk

slechts 47 euro

Hoe ziet de FEEL GOOD serie eruit?

💜 Kickstart je dag met positieve energie

Laat je meevoeren in de heerlijke ontspanning van deze (hypno) meditatie terwijl je je brein heerlijk masseert met positieve affirmaties.

Zelfliefde. Dankbaarheid. Eigenwaarde. Vertrouwen.

Verhoog je energetische frequentie waardoor je jouw onbewuste in staat stelt om snel en diep alle positiviteit uit deze meditatie te integreren in je onbewuste.

💜 Chakra’s in balans

Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam waardoor jouw levenskracht stroomt. Laat je levensenergie stromen!

Negatieve gedachten of gevoelens verkleinen je energieveld. Gevoelens van dankbaarheid, liefde en positiviteit breiden je energieveld juist uit.

In deze meditatie breng je de 7 zeven chakra’s in balans. Samen zij de sleutel tot lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid.

💜 Wandelmeditatie: vind rust in de natuur

 

 Deze meditatie doe je terwijl je wandelt in de natuur. Je kan deze meditatie doen in het bos, in het park, op het strand, op de hei of waar je ook maar een stukje natuur vindt waar je blij van wordt.

Wandelen met een extra touch waardoor je niet alleen allerlei gelukshormonen aanmaakt maar ook jouw zenuwstelsel boost met een heerlijk oplaadmoment van diepe rust.

💜 Zelfliefde: ik hou van mij

 

Versterk de relatie die je met jezelf hebt met deze heerlijke hypno-meditatie. Geef jezelf wat jij nodig hebt om je helemaal vrij en krachtig in jezelf te voelen. 

Vul jezelf helemaal op met een krachtige zelfliefde, terwijl je je laat meevoeren in een prachtige en magische visualisatie.

💜 Deep Relax 

Laat je meevoeren in een heerlijke ontspanning waarbij je je lichaam bevrijdt van alle spanningen die je eventueel tegenkomt.

Een weldadig moment om jezelf weer even helemaal op te laden. Heerlijk!

Test 1…2…3….

 

Misschien vind je het fijn om mijn stem eerst even te horen voordat je mij in je oren steekt. Daar heb ik voor gezorgd! 

Hier kan je een fragment van de Deep Relax meditatie beluisteren.

BONUS: Toffe printables om jezelf overal waar je wilt te omringen met inspiratie

THE HAPPINESS OF YOUR LIFE DEPENS ON THE
QUALITY OF YOUR THOUGHTS

Nog even voorstellen…

Ik ben Ineke van Huuksloot en al van jongs af aan ben ik gefascineerd door menselijk gedrag.

Mijn tijd en energie besteed ik graag aan mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsproces. Ik ga volledig áán als ik mijn kennis, inspiratie en vaardigheden rondom transformatie methoden benut om andere vrouwen te begeleiden op hun pad van innerlijke groei.

Ik ben er voor jou als jij de controle over je leven in eigen hand wil nemen omdat je er klaar mee bent dat omstandigheden bepalen hoe jij je voelt.

Ik begeleid je om volmondig ‘ja’ te zeggen tegen jezelf en tegen het leven. Alles wat je nodig hebt om te veranderen is al in jou aanwezig.

De kracht van jouw onbewuste brein staat centraal in alle trajecten en programma’s die ik begeleid. 

In alle programma’s en trajecten die ik begeleid werk ik met de transformatiemethoden Hypnose, Emotional Freedom Techniques (EFT) en Familieopstellingen.

Scroll naar boven