eetRUST coaching programma – Meld je aan voor de wachtlijst!

Geef je steeds weer toe aan die eetbuien? Maak je keuzes die niet goed voor je zijn? Heb je een moeilijke relatie met je weegschaal?

Laten we het samen veranderen.

Emotie eten

Die momenten van radeloze honger en dat je alles eet wat los en vast zit…. tijdens een stressmoment of steevast rond de klok van 16 uur. Herkenbaar? En natuurlijk weet je dat het opentrekken van die zak chips of het eten van die hele reep chocolade niet goed voor je is. Helemaal niet omdat je graag lekker in je vel wilt zitten en die leuke kleren weer aan wilt.

Met jouw bewuste brein weet jij precies welke keuzes goed voor je zijn. Toch kies je vaak voor iets anders, door de invloed van je onbewuste brein. Dat is het deel van het brein waarmee je 95% van jouw beslissingen neemt. Ook jouw onbewuste brein staat aan het roer van jouw gedrag. Zeker op dat stressmoment of tijdens een eetbui. Zodra je ontdekt hoe jij jouw onbewuste brein kunt bijsturen, kan je het verschil maken.

 

Stop eetbuien en bereik je doelen

Diëten zijn alleen gericht op het lichamelijke deel van afvallen. Alleen, ons lichaam en onze geest zijn 1 geheel. Een dieet helpt niet tegen onbewuste triggers. Om echt een langdurige verandering te realiseren is het daarom belangrijk om patronen te doorbreken. Deze patronen doorbreek je alleen daar waar ze ontstaan: in jouw onbewuste brein.

Hoe maak je contact met jouw onbewuste brein? Daar zijn verschillende manieren voor. In mijn trajecten en programma’s werk ik met Emotional Freedom Techniques (EFT), hypnose, systemische coaching en methoden voor het fysiologisch oplossen van stress in je brein.

Het resultaat is rust in je hoofd en energie in je lichaam. Na onze samenwerking beschik jij bovendien over tools en methoden om moeilijke momenten goed door te komen. Voorheen had je al je wilskracht nodig om die onweerstaanbare drang te weerstaan. Ik leer je hoe je jouw interne saboteur herkent en hoe je die effectief tot rust brengt. Het gevolg is dat je zelf controle houdt en in staat bent om bewust te kiezen. Wat een vrijheid!

“Ik had een ingewikkelde relatie met eten. Dit traject heeft mijn leven positief veranderd. Ik ben al 9 cm buikomvang kwijt. Echt een aanrader.”

Sascha

“Ik sta elke dag weer verbaasd van mezelf. Ik weet waar ik gelukkig van word zonder dat het eten moet zijn. En ik ben die drang naar eten kwijt.”

Monique

“Hypnotherapie was het begin van de grote verandering. Ik vertrouwde Ineke volledig en ging er helemaal voor. Ik heb nu geen strijd meer met mezelf! ”

Petra

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Mijn eigen ‘voor en na’ foto.

Even voorstellen

Hoi, ik ben Ineke van Huuksloot. Mijn werk is Transformatie & hypnose coach voor vrouwen die verlangen naar rust in hun hoofd, energie in hun lijf en vrijheid in zichzelf. 

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. Na mijn eerste burn-out in 2009 voelde ik de tweede burn-out al aankomen. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van vele afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Niet dat ik ooit blijvend van mijn overgewicht af kwam, maar ik probeerde het tenminste wel. Zonder succes. Met elke mislukte poging nam mijn frustratie juist alleen maar toe. Ik bedacht hoe triest het eigenlijk van mezelf was dat mij dit niet lukte. 

Tot ik op een definitief keerpunt kwam dat mijn leven totaal en voorgoed veranderde. Ik maakte kennis met de kracht van het onbewuste brein. In korte tijd was ik in staat om een volledige transformatie te maken. Het begon met het loslaten van emotionele ballast waarna de lichamelijke ballast snel volgde. 

Waarom weet niemand dit?

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit? Waarom lopen zoveel vrouwen rond met overgewicht terwijl dit echt niet nodig is. Zo is mijn missie ontstaan. Ik ben opgeleid in hypnotherapie, systemisch coachen, Emotional Freedom techniques en holistische gezondheid. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen transformeren. Naar een leven van vrije keuze zonder dat belemmerende overtuigingen of emotionele blokkades hun verlangens en dromen in de weg staan.

Emotie eten en jouw onbewuste patronen

Jouw emoties hebben een grote invloed op je eetgedrag. Emotie-eten is de strategie die jij jezelf onbewust hebt aangeleerd om te voorzien in een bepaalde behoefte. Behoefte aan troost, rust of gezelligheid bijvoorbeeld. Je daadwerkelijke verlangen is niet het eten. Want als honger het probleem niet is dan is eten ook geen oplossing. Je vervult je onderliggende behoefte nu van buiten naar binnen. Dát is op dit moment nog jouw strategie.

Je kan jouw onbewuste brein herprogrammeren. Je laat belemmerende patronen los en zet daar helpende programma’s voor in de plaats. Natuurlijk kan je nog steeds genieten van eten. Maar de onrust en de onweerstaanbare drang is ervan af. Van wind tegen, naar wind mee. Dat gun jij jezelf toch ook?

Aan het eind van deze video weet je waarom op dieet gaan geen enkele zin heeft als je niet eerst je onbewuste brein ontstresst.

Verlang jij naar eetRUST?

Je weet precies waar je nu staat en wat nu je huidige situatie is. Waar wil jij over een paar maanden staan? Hoe wil jij je dan voelen? Welke doelen wil je dan bereikt hebben?

Ik ben er voor jou als je klaar bent voor verandering. Je profiteert van eenkrachtige combinatie van de allerbeste, bewezen effectieve transformatie methoden. Zonder dieet.

Hieronder vind je de mogelijkheden om met mij samen te werken aan jouw doelen:

eetRUST online

 •  10 weken
 • 7 transformerende hypnose audio’s
 • hypnotische maagverkleining
 •  complete cursus Emotional Freedom Techniques (EFT) voor emotie-eten
 • onbeperkt toegang & terugkijken
 • 2-wekelijkse live (groeps) coach calls met mij via Zoom
 • community met gelijkgestemde vrouwen

eetRUST persoonlijk

eetRUST persoonlijk plus

 • 5 maatwerk sessies van 2 uur
 •  hypnotische maagverkleining
 • sessies zowel live als via Zoom mogelijk, beiden zijn even effectief
 • sessies vinden plaats met telkens 2 tot 3 weken ertussen
 • hypnose audio voor thuis

Podcasts over afvallen met EFT & hypnose

Ben je al geabonneerd op mijn gratis podcast? Hierin deel ik inspiratie en tips voor 100% ontstressen en persoonlijke groei. Hieronder vind je een aantal afleveringen die specifiek te maken hebben met emotie-eten en afvallen. 

Podcast #16: van emotie-eten naar eetRUST

In deze podcast hoor je de coach call van mij met één van de deelnemers aan mijn online programma van Emotie-eten naar eetrust. Hilde weet veel van gezonde voeding en heeft zelf ook 3 jaar lang anderen begeleid met afvallen. Maar waar ze constant tegenaan liep was dat ze de hele dag honger had. Hilde: “Gezonde eetgewoonten had ik al maar ik had ook eetbuien. Maar die zijn nu weg.”

Podcast #9: emotie-eten doorbreken met EFT

Aan het einde van deze podcast weet je hoe jij emotie-eten doorbreekt met EFT. Je ontdekt wat EFT is en hoe jij deze krachtige zelfhulptool kan inzetten om jouw eetgedrag te veranderen. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Door middel van het kloppen op verschillende meridiaanpunten op je lichaam bevrijd je jezelf van emotionele blokkades. 

Podcast #4: afvallen met hypnose

In deze podcast spreek ik met Petra. Zij kwam in juni 2020 bij mij in de praktijk om af te vallen met hypnose. In deze podcast (opgenomen in juli 2021) vertelt zij over haar ervaringen en welke resultaten zij behaald heeft.

Tijdens een gesprek brengen we precies in kaart waar jouw grootste uitdaging ligt. En Welk(e) doel(en) je wilt behalen tijdens jouw traject. 

Aan de hand daarvan aagn we aan de slag. Ik werk met methoden waarbij je samenwerkt met je onbewuste brein: hypnose, Emotional Freedom Techniques, ontstressen van het brein en systemisch opstellingenwerk. 

Hypnotherapie is de therapeutische behandelvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose. Ik begeleid je tijdens een hypnotherapiesessie om onbewuste beperkingen en blokkades op te lossen of te verminderen.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Door middel van het kloppen op verschillende meridiaanpunten op je lichaam bevrijd je jezelf van emotionele blokkades. 

Met behulp van simpele, makkelijk toe te passen oefeningen leer je je brein ontstressen en voel je hoe de rust (terug) in je lichaam komt. 

Systemisch opstellingenwerk geeft inzicht en heling op gebied van patronen die via jouw familiesysteem invloed hebben op jouw dagelijks leven. 

Hypnose is een heel natuurlijk proces; een mengeling van ontspanning en focus. Zonder dat je het door hebt ben je meerdere keren per dag wel in een hypnotische staat. Bijvoorbeeld wanneer je ‘op de automatische piloot’ en volledig in gedachten verzonken van je werk naar huis rijdt. Achteraf vraag je je dan af hoe je thuisgekomen bent. Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Hypnose of trance ontstaat van nature wanneer je, in ontspanning, helemaal gericht bent op je eigen innerlijke ervaringen.

Ja, hypnotherapie is veilig. Hypnose is een volledig natuurlijke staat en bestaat al zo lang als de menselijke geest. In een staat van hypnose kan je sterk focussen op je innerlijke ervaringen. Je brein is in een ontspannen staat en tegelijkertijd weet je wat er om je heen gebeurt. Wanneer je in hypnose bent kan je ook praten en vragen beantwoorden. Ik kan als hypnotherapeut geen controle over jou nemen. Je komt altijd weer uit hypnose.

 • 50% van de vrouwen kiest voor online begeleiding.
 • de andere helft komt naar mijn praktijkruimte in Nieuw-Vennep (vlakbij luchthaven Schiphol). 

Wat je ook kiest; beide vormen zijn even effectief. Het gaat er vooral om dat jij doet wat voor jou goed voelt. Doe je de sessies online? Zorg voor een relaxte stoel, goede wifi en dat je 1,5 uur niet wordt gestoord.

Voor de meeste mensen is hypnotherapie een nieuwe manier om emotie-eten aan te pakken. Ik laat je op een rustige manier kennismaken met de hypnotische staat. Daarin maak je meteen ook de eerste veranderingen. Je rondt altijd met een goed gevoel de sessie af. Naast hypnotherapie gebruik ik ook spiertesten (kinesiologie) en geef ik eventueel ook leefstijladvies. Kinesiologie is bedoeld om te communiceren met je autonome -onbewuste- zenuwstelsel. Zo krijgen we de meest nauwkeurige informatie over je exacte belemmering en de oplossing.

Als je in de hypnotische staat bent, ben je niet ‘weg’. Je kan gewoon met mij communiceren en je krijgt mee wat er gebeurt. Achteraf weet je gewoon wat er is gebeurd. Als je dat prettig vindt mag je de sessies ook opnemen.

Iedereen heeft een eigen specifieke hulpvraag. Het doel van alle trajecten is loslaten. Loslaten wat je niet meer nodig hebt en oppakken wat je verder brengt. Loslaten van emotioneel gewicht. Zodat je daarna fysiek gewicht kan loslaten. Elke vrouw behaalt resultaat. Voor de ene vrouw zijn dat veel minder kilo’s op de weegschaal. De andere vrouw valt in kilo’s wat minder (snel) af maar voelt zich een stuk fitter, energieker en zit lekkerder in haar vel. In mijn begeleiding ligt de nadruk op voelen. Hoe voel je je in je lijf, in je energie en mentaal. De ‘dieetmindset’ zetten we uit. Want die heeft je ten eerste weinig opgeleverd en ten tweede gaat het juist over hoe zelfverzekerd en vitaal je je voelt. 

Wat goed dat je deze vraag stelt.

Ik begon als ervaringsdeskundige met jarenlang overgewicht. Dat heeft mij uiteindelijk op het spoor van hypnotherapie gezet. Nadat ik daar zelf een enorme transformatie mee kon maken wilde ik daar alles van weten.

Mijn eigen hypnotherapie traject was levensveranderend maar ik zag tegelijkertijd nog veel mogelijkheden om dat traject door te ontwikkelen tot een optimale versie. Met die gedachte, gestuurd vanuit mijn eigen behoeften en inzichten, heb ik mijn opleidingen gekozen.

 • Ik ben gediplomeerd Hypnotherapie Masterpractitioner (Hypnose Instituut Nederland)
 • Ik ben gediplomeerd OERsterk Mastercoach (OERsterk Academy)
 • Gecertificeerd EFT practitioner
 • Gecertificeerd Intuïtief Systemisch Coach
 • Gecertificeerd Live the Connection coach (Kernmodule & Familie)
 • Gecertificeerd voor de hypnotische maagverkleining

Daarnaast ben ik lid van de Beroepsvereniging CAT en GAT onder BO nr.: 60942021-08-31

Maak van jezelf eens een prioriteit

Hoeveel beter zal jij je voelen als je jouw ingewikkelde relatie met eten oplost? 

✔️ wanneer het jou uitkomt    ✔️ ontdek hoe het werkt    ✔️ voel of het klikt     ✔️ je zit nergens aan vast   ✔️ stel al je vragen

“Ineke is lekker duidelijk en direct en legt goed uit wat er allemaal gaat gebeuren. De sessies heb ik als zeer prettig ervaren. Zeker aan te raden!”

Martine

“Het is een jaar geleden dat ik met Ineke in contact kwam. Ik heb sindsdien grote stappen gezet: 20 kilo kwijt, veel fitter, en een goede grip op mijn eetgewoonten en energie.”

Sascha

“Mijn sessies bij Ineke heb ik als heel prettig ervaren. De sessies hebben me meer inzicht gegeven waar ik mee aan de slag kan. Ik merk nu al duidelijk meer rust in mijn lijf.”

Monique

Scroll naar boven