Ben je klaar om jouw strijd met eten in te ruilen voor vrijheid en ontspanning in jouw relatie met eten?

Bevrijd jezelf van schaamte, schuldgevoel en oordeel over het geworstel met je eetgedrag en ontdek hoe je (weer) geniet van eten en blij wordt van je lijf & gewicht.

Het begint al als je ’s morgens je outfit moet kiezen. “Niks staat mij mooi” denk je voor de zoveelste keer. Je voelt je gewoon niet happy als je voor de spiegel staat. Het gekke is dat het op andere fronten in je leven lekker loopt. Maar je eetgedrag krijg je maar niet onder controle. Je bent een zelfbewuste vrouw en herkent je eigen patronen. Je weet precies welke uitdagingen met eten je ervaart. Alleen is het je nog steeds niet gelukt om dit zelf te doorbreken.

Waar je op andere gebieden in je leven je zaakjes zo goed voor elkaar hebt, zo moedeloos voel je je op het gebied van je eetgedrag. Als je alleen al denkt aan weer op dieet gaan dan haak je alweer af. Want wat hebben al je eerdere pogingen nou eigenlijk opgeleverd behalve frustratie en de gedachte “zie je wel, weer mislukt.”

Intussen ben je er ook wel achter dat het ‘m niet zozeer zit in zo streng mogelijk voor jezelf zijn qua eten. Je bent niet op zoek naar weer het zoveelste dieet en weet dat je juist aan de slag mag met je mindset en aan het oplossen van de oorzaak achter je strijd met eten. Met volhouden en proberen heb je het nu wel gehad. Waar je naar verlangt is een ontspannen relatie met eten. Zonder dat dwangmatige en destructieve randje eraan.

“Waarom lukt het mij maar niet om vol te houden?!”

Hoe vaak heb jij je al afgevraagd of je er misschien te weinig motivatie of doorzettingsvermogen voor hebt om gezonde gewoontes vol te houden? Of zie je het als zwakte of mislukking dat je het gevecht tegen de verleiding van lekkere dingen telkens verliest?

Je wordt helemaal gek van die constante gedachten over eten: “Wat zal ik nemen als ik thuis kom? Eigenlijk mag ik dit niet. Eentje kan toch geen kwaad? Het is nu toch al verpest dus kan ik het net zo goed gewoon opeten.”

Na je maaltijden blijft het regelmatig zeuren. Je hebt nog trek in iets.

Hoe vaak je je ook voorneemt dat je het anders wilt: de voorraadkast en de koelkast lijken wel magnetisch. Je wordt er gewoon naartoe getrokken.

Tijdens feestjes kan je beter niet in de buurt van de hapjes gaan zitten want alles gaat op. Maar als je daarna thuis komt baal je als 10 stekkers. 

Je weet heus wel dat een wortel knagen waarschijnlijk handiger is dan een reep chocolade soldaat maken. Maar die kennis helpt je voor geen meter op het moment dat jij in een eetbui bent. 

Stiekem eten telt niet mee. Wat niet weet, wat niet deert.

Terwijl je jezelf blij maakt met iets te eten weet je al: “straks voel ik me er weer rot over.” 

De hele dag houd je je netjes aan je voornemens en dat gaat goed. En dan wordt het avond….en heb je jezelf niet meer in de hand.

Hoe zou het voor je zijn om de strijd en stress van emotioneel eten te transformeren naar moeiteloos goed voor jezelf kunnen zorgen?

Pas wanneer je ontdekt wat er onder je verlangen naar eten verscholen gaat kan je gaan toewerken naar een blijvende verandering: een ontspannen relatie met eten.

Strubbelingen met eten zijn grotendeels onderschat én onbegrepen. Misschien denk je dat eten het probleem is. Maar wát je eet speelt een veel kleinere rol dan de invloed die jouw gedachten, gevoelens, overtuigingen en stress hebben op hoe jij omgaat met eten. 

Emotionele onbalans en stress triggeren impulsgedrag in je oerbrein. Zo zijn we geprogrammeerd en het doel daarvan is om ons te beschermen tegen gevaar. Je oerbrein weet of je veilig bent aan de hand van hoe jij je voelt. Wist jij dat je oerbrein voor meer dan 95% aan het roer staat van je gedrag? Misschien denk jij dat je bewuste keuzes maakt maar in werkelijkheid bepaal je nog geen 5% je eigen gedrag.

Voor je oerbrein is het heel simpel: rust voelen = veilig.
Onrust voelen = bijsturen terug naar rust. 

Snap je nu waarom je eten gebruikt om je -even- beter te voelen?

Dé sleutel naar het creëren van een ontspannen relatie met eten is dat je begint bij de relatie die je met jezelf hebt. Als het had geholpen om jezelf te bekritiseren, te veroordelen en elke keer op dieet te gaan dan had je nu allang het resultaat gehad dat je zo graag wilt. Om een échte verandering te maken mag je je focus verleggen: van je focus op eten naar de focus op jezelf. 

Stel dat je lichaam zou kunnen praten. Wat zou ze dan tegen jou zeggen?
“Dank je wel dat je mij verzorgt en waardeert om wat ik allemaal voor je doe zonder dat jij je daar bewust van bent? Dank je wel dat ik je mocht helpen om kinderen in je buik te laten groeien. Ik voel me gekoesterd, gewenst en geliefd.” Wat als je je lichaam als een liefdevolle partner zou zien waarmee je stap voor stap op een ontdekkingsreis gaat naar een fijne energie, een gewicht waar je blij mee bent en waarin jij je heerlijk in je vel voelt?

In negatieve energie maak je geen positieve veranderingen

Hi ik ben Ineke, eetRUST coach voor vrouwen

Waarom zoveel vrouwen -vaak jarenlang- worstelen met voeding en hun eetgedrag?

Deze vraag bleef mij maar bezig houden toen ik na 20 jaar dieet-leed EIN-DE-LIJK de verandering maakte waarvan ik dacht dat die nooit meer zou komen. 

Het antwoord bleek uiteindelijk zowel verhelderend als schokkend. Want waar heb jij geleerd hoe je je emoties op een gezonde manier kan reguleren? Was het een vak op school of heb je het vanuit je opvoeding meegekregen? Wie heeft jou geleerd hoe ons brein precies werkt en op welke manier gewoonten precies ontstaan en in stand blijven? Heb jij op school de vakken ‘Houden van en samenwerken met je lichaam’ of ‘Hoe zorg ik goed voor mezelf’ gehad? 

Nee. 

Het is niet jouw schuld dat je stress en emoties bent gaan dempen met eten. Sterker nog, het is -vanuit je primitieve brein geredeneerd- een heel slimme oplossing. Het probleem met eten dat je nu ervaart is een doorgeschoten oplossing die je ooit nodig had. Om jezelf te beschermen, je beter te voelen of tot rust te brengen. Je hebt je rolmodellen niet kunnen kiezen. Je kon niet anders reageren op stressvolle ervaringen in je leven, anders had je dat wel gedaan. 

Het goede nieuws is: je kan alsnog leren om stress en emoties op een gezonde manier te reguleren. Het verhaal over jezelf en jouw relatie met eten kan je herschrijven. Oude conclusies, die je ooit getrokken hebt over jezelf maar die niet persé waarheid zijn, kan je herzien. Je bent goed genoeg. En je mag jezelf iets beters gunnen dan je de rest van je leven te negatief te laten beïnvloeden door hoe je omgaat met jezelf, je lichaam en je voeding. 

Mijn eigen ontdekkingsreis naar een beter leven begon toen ik erachter kwam dat mijn eetgedrag helemaal niks te maken had met eten. Ik bleef hongerig, maar dit keer naar kennis. Zó waanzinnig interessant vond ik alles wat te maken heeft met gedrag, het brein en de psychologie van eten. 

Ik ben geschoold in hypnotherapie, Emotional Freedom Techniques (EFT) en systemisch werk (familieopstellingen). Van mijn klanten krijg ik vaak terug dat ik hen op een rustige manier begeleid én dat ik lekker duidelijk ben. Wanneer je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt dan krijg je die ook van mij. 

Ik besteed ook aan mezelf behoorlijk wat tijd en aandacht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb zelf ook een coach en sta regelmatig zelf ook in familieopstellingen. Omdat ik me ervan bewust ben dat iedereen bepaalde blinde vlekken heeft voor haar eigen 💩.  Daarnaast vind ik het belangrijk om zelf een voorbeeld te zijn voor anderen en neem ik de verantwoording over mijn eigen onbewuste patronen. Ik geloof dat ik op die manier ook de beste, onbevooroordeelde coach voor jou kan zijn.

Stel je voor dat je...

Eindelijk de strijd in je hoofd rondom eten tot rust brengt

Leert begrijpen wat je lichaam écht nodig heeft en haar dit ook geeft

Regie (terug) kan nemen over je eetkeuzes

Zelfvertrouwen ervaart over je eet-strategie

Je ideale gewicht kan bereiken zónder in gevecht met jezelf te zijn

Daadwerkelijke vrijheid over je eetgewoonten ervaart

Start vandaag nog met jouw ontdekkingsreis naar een ontspannen relatie met eten 

14 dagen niet tevreden, geld terug garantie

termijnen mogelijk

De dag dat ik Ineke op mijn pad ben tegen gekomen is achteraf voor mij het begin geweest naar eetrust, en veel meer dan dat. Ik haatte alles wat met eten te maken had. De teleurstelling van zoveel diëten en het niet verder komen in deze struggle ben ik door Ineke haar programma gaan inzien.

Het gaat niet over eten! Ineke haar duidelijke benadering en persoonlijke betrokkenheid hebben mij op een liefdevolle manier heel dichtbij de onderliggende programmering gebracht. Dan heb je werk te doen. En door dat aan te kijken ben ik met Ineke haar begeleiding verder gekomen.

Ze heeft met haar programma voor mij de weg gebaand naar een liefdevolle relatie met eten. Wat ben ik na een jaar dankbaar voor de inzichten, voor eetrust. Zie mij hier trots staan om wat lekkers te trakteren. Deze bevrijding gun ik iedereen!

Riëtte

Ineke begeleidt je op een reis naar binnen. Waar je mag loslaten en omarmen. Waar je ontdekt en leert om weer van jezelf te houden en vanuit zelfliefde de controle over eten weer terug te nemen. Dit programma gaat veel verder dan alleen maar afvallen. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik aan het programma ben begonnen. En Ineke, jij bent een topper, je zet jouw professionele kennis op een warme liefdevolle manier in om ons te begeleiden.

Klaske

Wat ik geleerd heb is het controleren van mijn eetgedrag, het leren van nieuw gedrag en vertrouwen in mijn lichaam. Zonder honger, schuldgevoel of afzien. Juist niet, ik voel me er super goed bij. Ik eet nu gezond en geniet ervan. Heel mooi in elkaar gezet programma, wat goed in elkaar overloopt in waar je tegenaan loopt. Veel persoonlijke ondersteuning. En goede resultaten op het emotie eten. Dat is bij mij echt opgelost en heb zelfs de drang niet meer. En mocht ik het wel hebben weet ik wat ik moet doen en voel ik echte zelfliefde.

Talitha

Mooi compleet programma met veel fijne hypnoses. Heb heel veel rust en inzichten gekregen en ook nog eens heel veel kilo’s afgevallen. Ik kan nu meer luisteren naar mijn lichaam en daardoor veel gezonder en minder eten. Vooraf wist ik niet precies wat ik moest verwachten maar het was veel completer dan dat ik had kunnen denken.

Ilse

Ik kan iedereen dit programma aanraden, het is geen dieet maar pakt echt het emotie-eten aan. Er zit voor een ieder wel iets in het programma waar je echt iets mee kan. En de coach calls vind ik ontzettend waardevol, zo fijn om met Ineke en alle deelneemsters te kunnen praten over ieders ervaring, je leert zoveel van elkaar!

Mirjam

Het eetRUST programma wordt door de deelnemers
gemiddeld beoordeeld met een 8,7

5/5

Dit kan jij ook bereiken met het

eetRUST coaching programma

Er is een logische reden dat het je tot nu toe niet gelukt is om een definitieve verandering te maken in hoe je omgaat met eten: je hebt strategieën gebruikt die op lange termijn gewoon niet werken. In het eetRUST coaching programma begeleid ik je 6 maanden lang op jouw ontdekkingsreis waarin je leert om je oude, belemmerende tactieken te vervangen voor een heel nieuw perspectief op de relatie met jezelf, je lichaam en met eten.

De eetRUST-methode is mijn persoonlijke, bewezen succesformule waarin alle noodzakelijke ingrediënten zijn verwerkt die je nodig hebt om blijvende resultaten te halen die niet voelen als proberen of volhouden én die helemaal kloppen met wat voor jou werkt.

 

Dit zijn de 4 pijlers van de eetRUST-methode:

 

R


Relatie

met jezelf

keuzes maken vanuit oprechte zelfliefde

U


Uit je hoofd
in je lijf

emoties reguleren op een gezonde manier

S

 

Stress
oplossen

los komen van
vluchten in eten

T

Transformatie


een vlinder wordt nooit meer terug een rups

Dit krijg je als je meedoet aan het eetRUST coaching programma:

6 maanden toegang tot het eetRUST coaching programma waarin ik je stap voor stap begeleid naar een ontspannen relatie met jezelf, je lichaam en met eten.

6 maanden lang onbeperkt toegang tot de online eetrust-academie boordevol videolessen, oefeningen, reflectievragen, meditaties en de zelfhypnose audio sessies, die je heerlijk vanuit je eigen luie stoel kan beluisteren.

4 x  een live-online verdiepende thema workshop via Zoom waarbij we samen dieper in specifieke thema’s rondom de relatie met jezelf en duiken. Kan je daar niet live bij zijn dan kan je altijd de replay terugkijken.

6 x een live-online coach call met de groep via Zoom waarin je al je vragen kan stellen aan mij persoonlijk. Ook hiervan is altijd een replay beschikbaar.

6 maanden lang e-mail support op werkdagen. Ik beantwoord je vragen op werkdagen zoveel mogelijk binnen 24 uur.

Toegang tot de besloten online eetRUST community waar je herkenning, erkenning en onderlinge support van een warme groep gelijkgestemde vrouwen vindt.

Het programma heeft mij vooral positief verrast. Jouw persoonlijke aandacht is echt super! Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt mee te doen met dit programma. De persoonlijke aandacht van jou en de mogelijkheden tot contact met de andere deelnemers is heel fijn. De hypnose’s en oefeningen zijn goed te volgen en hebben bij mij echt effect. Voel me rustiger en ze leren mij meer aandacht en tijd voor mezelf te maken.

Silvia

Op een relaxte manier je brein programmeren, middels ontspanning (al zijn er ook wel tranen gelaten hoor 😊) en jouw kundigheid en daardoor goed voor jezelf zorgen is superfijn. Je programma is ook heel professioneel opgezet.

Het bonusmateriaal is ook zo waardevol! Echt super dat je dat er bij hebt gedaan.

Aukje

Na het eetRUST coaching programma:

Hoef je niet meer na te denken over eten omdat je focus niet meer de hele tijd op eten ligt. Stress en emoties kan je op een gezonde manier reguleren waardoor je je onrust niet meer hoeft te dempen met eten. Dat destructieve, dwangmatige randje rondom eten is weg. Je bent je veel bewuster van je eigen behoeften en kan daarin voorzien zonder op de vlucht te slaan naar de voorraadkast. Je (w)eet wat goed voor jou werkt en eindelijk is eten geen strijd meer. Je hebt veel meer energie en ‘nee’ zeggen tegen wat je niet wilt gaat je gemakkelijk af. Of dat nou gaat over eten of over je grenzen bewaken richting anderen.

Etentjes of verjaardagen leveren jou geen stress meer op. Je reageert ontspannen op eten en op eet situaties. Mocht je toch nog voor een uitdaging komen te staan dan weet je moeiteloos hoe je daarmee om kan gaan. Waar je eerst nog voelde dat je geen controle over jezelf had, ervaar je nu dat jij degene bent die op een positieve manier de regie in handen heeft. En dat voelt héérlijk!

In de spiegel zie je een mooie, zelfverzekerde vrouw waarmee je een diepe liefdevolle verbinding voelt.

Zo ziet het eetRUST coaching programma eruit

De liefdevolle stap-voor-stap methode voor daadwerkelijke transformaties
in slechts 1 uur per week

De eetRUST-methode is een positieve, allesomvattende aanpak die gebaseerd is op (eet)psychologie, wetenschap, energie, hart en ziel. De lessen en oefeningen die je leert zijn makkelijk te volgen en praktisch toepasbaar.  Je leert gebruik te maken van de natuurlijke vermogens die je gewoon al hebt, maar waarvan we thuis of op school niet hebben geleerd hoe we die voor onszelf kunnen inzetten. 

Leer hoe je succesvol eetRUST krijgt en welke mindset jou daarbij het beste gaat helpen. Je ontdekt een heel nieuw perspectief om naar je doelen te gaan kijken die jou direct rust geven. Oefen met nieuwe eet-gedachten door naar de krachtige affirmatie sessies en zelfhypnose audio’s te luisteren. Gewoon oordopjes in en luisteren in je eigen, vertrouwde omgeving. 

Ontdek hoe jouw conditionering jouw relatie met eten beïnvloedt en welke woorden en mindset een directe invloed op jouw gevoel en je lichaam uitoefenen. Leer het flinterdunne verschil tussen zelfliefde en zelfsabotage en oefen met nieuwe, gezonde ‘selftalk’.

Leer wat een ontspannen eter zijn precies inhoudt. Ervaar met behulp van de zelfhypnose audiosessie hoe het eigenlijk voelt om ontspannen op eten te kunnen reageren. Hier ga je ook aan de slag met jouw persoonlijke eet-strategie waarbij ik je handvatten geef om tot keuzes te komen die kloppen voor jou. Daarnaast ga je ook leren om te stoppen met ‘volhouden’. 

Je oerbrein is het primitiefste deel van je brein en volledig impulsgestuurd. In stress zal je oerbrein het roer van je overnemen en de kortste manier zoeken om de hoogste bevrediging te krijgen op de makkelijkste manier. Juist: eten. In deze module leer je hoe je van je oerbrein juist je bondgenoot maakt en hoe je jezelf op een gezonde manier door onrust of ongemak heen navigeert.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leer je in deze module welke zelfgecreëerde stress jij mag loslaten waardoor je vrijheid en rust in jezelf gaat ervaren. Jouw levensgeluk en innerlijke rust hangt maar af van 1 ding en dat is de mate waarin jij in staat bent om jezelf te gunnen wat je daadwerkelijk nodig hebt (en nee, dat is meestal geen chocolade 😉)

Hoe heerlijk zou het zijn wanneer jij altijd en overal op een simpele manier de rust in jezelf terug kan brengen? Dat is wat je leert in deze module die boordevol staat met allerlei soorten oefeningen, ontspanningstechnieken en audiosessies om heerlijk bij te ontspannen.

Emotional Freedom Techniques (EFT of tapping) wordt ook wel accupunctuur zonder naalden genoemd. Door middel van het op een specifieke manier kloppen op energiepunten in je lichaam activeer je een ontspanningsrespons in je lichaam en brein. Dat maakt het mogelijk om emoties en spanningen effectief los te laten uit je lichaam.

Jij krijgt nu bij aanmelding voor het eetRUST programma een complete 4-delige cursus erbij waarmee je leert om op een effectieve manier EFT bij jezelf toe te passen.

EFT is bewezen succesvol voor emotie-eters, bij stress, spanningen en onverwerkte emoties.

Je leert: 

Om op een zachte, compassievolle manier met jezelf en je eetgedrag om te gaan zodat je niet telkens op de vlucht slaat naar je voorraadkast.

Alle onrust rondom voeding, eetregeltjes en diëten voorgoed los te laten en weer te gaan luisteren naar wat jouw lichaam (en geest!) écht nodig hebben.

Welke simpele methoden goed voor jou werken om in rust te blijven en makkelijk in je dagelijks leven ingepast kunnen worden.

Hoe je jezelf op een fijne manier door uitdagende momenten heen navigeert als dat nodig is.

Hoe je kan samenwerken met je impulsgestuurde oerbrein in plaats van ertegen te blijven vechten.

Te ontdekken wie jij bent als eter en welke sleutel tot verandering er verborgen ligt in jouw eetgedrag.

Wat je lichaam je probeert te vertellen maar jij nog niet kan verstaan.

Hoe bepaalde voedingsmiddelen zich gedragen in je lichaam en wat je daarvan merkt in je eetgedrag

Belemmerende gedachten en overtuigingen in te ruilen voor een nieuwe waarheid die jou daadwerkelijk dichter naar je wensen toebrengen in plaats van steeds verder er vanaf.

Hoe jij jezelf en jouw relatie met eten opnieuw uitvindt op basis van keuzevrijheid, passend bij jouw manier van leven.

Alles verandert wanneer je de tijd en energie die je nu nog verspilt aan zelfoordeel en frustratie
bewust gaat besteden aan goed voor jezelf zorgen vanuit oprechte zelfliefde.

Ben je klaar om jouw strijd met eten in te ruilen voor vrijheid en ontspanning in jouw relatie met eten?

Investering: 159 euro per maand*

*maandbedrag gedurende het gehele traject van 6 maanden. 
Bij betaling ineens krijg je een extra korting van 57 euro korting en is de investering 897 euro.

Wanneer is dit programma het juiste voor jou?

Dit programma is helemaal passend voor iedereen die…

Het spuugzat is om…

Wéér op een nieuw dieet te moeten gaan

De hele dag aan eten te denken

Telkens weer te blijven ‘grazen’

Elke keer de moed weer bij elkaar te rapen om ‘te beginnen’

 

Een haat-liefde verhouding met eten te hebben

 

En verlangt naar…

Genieten van lekker eten zonder schuldgevoel

Regie en keuzevrijheid te ervaren rondom eten

Een fijn gewicht en een lijf waar je je lekker in voelt

Je eigen beste vriendin kunnen zijn

 

Jezelf kunnen vertrouwen als het om eten gaat

“The secret of change is to focus all of your energy not on fighting the old. But on building the new.”

– Socrates

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit is niet het juiste programma voor jou wanneer je:

Eigenlijk een dieet programma zoekt met menu’s die voor je bepaald worden en je graag je gewicht wilt laten bepalen of je ‘goed bezig’ beent.

Geen interesse hebt in persoonlijke ontwikkeling en het beter begrijpen van jezelf, je lichaam en je emoties.

Op zoek bent naar een quick fix waarmee je in heel korte tijd heel veel afvalt. 

Een eetstoornis hebt die van levensbedreigende aard is en/of specialistische, 1 op 1 begeleiding van een medische professional vereist. 

“Maar hoe weet ik of dit programma mij écht gaat helpen?”

Totdat je hebt ervaren hoe het doormaken van een transformatie voelt lijkt het misschien te mooi om waar te zijn. Wat je in elk geval al wel weet, is dat hetgeen je tot nu toe al hebt geprobeerd jou heeft jou niet de verandering gebracht waar je al zo lang naar op zoek bent. Stel je eens voor dat je alle energie die je nu verspilt met je te frustreren over je eetgedrag zou kunnen gebruiken om te genieten van jouw mooiste leven? Wat zou het je waard zijn om de strijd te stoppen en jezelf toestemming te geven om je energiek en zelfverzekerd te voelen? 

Wat kost het je als er niets verandert?

 

Hoeveel tijd en geld heb jij al gestoken in voedingsplannen, diëten, de sportschool, shakes, maaltijdvervangers, afvalclubjes en dieetboeken? Wat heeft dat je tot nu toe opgeleverd? Hoeveel ga je nog aan zulke dingen uitgeven? Wat als je 1 goede investering in jezelf zou doen door mee te doen aan dit programma waardoor jij definitief de regie in eigen handen neemt?

Iedereen kan het. Jij dus ook.

 

Voor dit programma hoef je niets speciaals te kunnen. Het gaat niet over wilskracht of volhouden. Je mag jezelf en jouw relatie met eten opnieuw gaan ontdekken en ontwerpen, op jouw eigen voorwaarden. Het enige dat belangrijk is, is dat je in jezelf de bereidheid voelt dat je de stap wilt zetten om nieuwe dingen te leren die jou verder helpen dan je tot nu toe op eigen houtje gekomen bent. 

Het kost je geen extra tijd

 

Wat was het laatste dat je gekeken hebt op TV of Netflix? Hoe vaak per dag pak jij je telefoon om je social media te checken of the Whatsappen? Gemiddeld brengen we 2 uur en 21 minuten per dag door op onze telefoon. Dat is ruim 16 uur per week. Het eetRUST programma vraagt een investering van gemiddeld 1 uur per week. Ik beloof je dat dit het leukste en meest interessante uur van je week is 🙂

Wat maakt dat dit wél werkt?


Omdat het geen dieet is waarbij je van alles moet en niks mag. We gaan geen calorieën tellen, voedingsschema’s volgen of de gehele inhoud van je voorraadkast in de kliko kieperen. Dit programma is niet vergelijkbaar alles wat al hebt geprobeerd. . Dit is een wetenschappelijk onderbouwde, holistische methode waarbij zelfliefde, zelfbewustzijn en zelfzorg centraal staan.

14 dagen niet tevreden, geld terug garantie

 

Dit programma werkt niet voor jou als je er niet serieus mee aan de slag gaat. Resultaten behaal je door met een open mind en de oprechte bereidheid om jezelf een verandering te gunnen aan dit programma te beginnen. 

Ben je serieus met het programma begonnen maar ben je onverhoopt toch inhoudelijk niet tevreden over de kwaliteit van het programma dan kan je binnen 14 dagen na je aanmelding nog stoppen en krijg je je geld terug*. Houd er rekening mee dat je na 2 weken een goede indruk hebt van het programma maar dat meetbare veranderingen meer tijd vragen.
Daarom duurt het programma ook 6 maanden en is het geen trucje of quick fix maar een persoonlijke ontdekkingsreis naar een ontspannen relatie met jezelf en eten. 

*Om in aanmerking te komen voor terugbetaling vraag ik je om serieus aan de slag te zijn gegaan met het programma en de volledige eerste module helemaal te hebben gevolgd, inclusief het maken van het eerste werkboek.

Ben je klaar om jouw strijd met eten in te ruilen voor vrijheid en ontspanning in jouw relatie met eten?

Investering: 159 euro per maand*

*maandbedrag gedurende het gehele traject van 6 maanden. 
Bij betaling ineens krijg je een extra korting van 57 euro korting en is de investering 897 euro.

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Je hebt 6 maanden toegang tot de eetrust-academie waarin je het complete programma vindt. Wanneer je per week 1 uur besteedt aan het programma dan heb je alle onderdelen doorlopen binnen 12-16 weken. Let op: gras gaat niet harder groeien als je eraan trekt. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om stap voor stap veranderingen in gang te zetten. Persoonlijke ontwikkeling laat zich niet afdwingen en dit programma is geen ’trucjes leren’ programma. 

Doordat je 6 maanden toegang hebt kan je je eigen tempo bepalen. Modules bestaan uit video lessen, oefeningen, reflectievragen, meditaties en zelfhypnose audiosessies. Het programma vind je in een overzichtelijke online omgeving én in een handige app voor op je mobiel of tablet.

Gedurende 6 maanden heb je onbeperkt toegang tot alle materialen, sessies en live coaching momenten met Ineke.

Wanneer je serieus en toegewijd aan de slag gaat met alles wat ik je aanreik in dit programma dan garandeer ik je dat je resultaat gaat behalen. 

Alle methoden waarmee ik werk zijn bovendien bewezen succesvolle methoden om emotionele blokkades op te heffen en belemmerende overtuigingen te transformeren. EFT (Emotional Freedom Techniques) en hypnose wordt veel gebruikt voor emotionele blokkades rondom eetgedrag.

Wat belangrijk is dat je het echt gaat DOEN. Want weten hoe het moet is 1 ding, maar daadwerkelijk toepassen zorgt voor je resultaat. Het effect van hypnose ervaar je direct tijdens de sessies en werkt daarna meestal nog een paar dagen na.

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat na 1 uur EFT al duidelijke meetbare verschillen zijn in cortisol levels (stress hormoon) bij de proefpersonen. EFT werkt daardoor snel en doeltreffend.

De methoden en oefeningen in dit programma hebben hun effectiviteit in de praktijk inmiddels ruimschoots bewezen.

Dit programma bevat een combinatie van effectieve, bewezen methoden voor het doorbreken van emotionele blokkades, het opheffen van stress en triggers. 

Daarnaast leer je wat de werking van bepaalde voeding is in je lichaam en hoe jij daar je voordeel mee kan doen. 

Het programma werkt gegarandeerd. En: jij bent zelf de sleutel tot succes. Het is jouw verantwoordelijkheid om aan de slag te gaan met alles wat dit programma jou biedt. Wees betrouwbaar naar jezelf en plan wekelijks je moment me-time in. Het werkt omdat jij wilt dat het werkt en omdat jij de stappen zet die nodig zijn om er een succes van te maken. 

De hypnotische maagverkleining (bonus module waarvan je zelf besluit of je die wilt doen of niet) heeft internationaal al honderdduizenden mensen geholpen om hun streefgewicht te bereiken.

Emotional Freedom Techniques bestaat al ruim 25 jaar. Er zijn internationaal meerdere wetenschappelijke studies en klinische proeven gedaan die de werking van EFT bewijzen. De methode is desondanks eenvoudig te leren en zelf toe te passen. Zovele mensen hebben geweldige transformaties doorgemaakt dankzij het toepassen van EFT. Juist omdat EFT direct werkt op zowel fysiek als emotioneel niveau in je brein is het zo’n effectieve methode.

Geen enkele therapie of coaching biedt garanties. Niet iedereen reageert op dezelfde manier op coaching, net zomin als op medicijnen. Er is geen therapeut of coach die het eindresultaat kan garanderen, net zo min als een arts, psychiater, psycholoog, psychotherapeut garanties kan geven over zijn/ haar behandelingen.

Dit programma biedt jou volop mogelijkheden voor het behalen van resultaten. Je uiteindelijke resultaat hangt mede af van jouw toewijding aan je doelen, de verantwoordelijkheid en eigenaarschap die je neemt nemen voor het oplossen van je belemmeringen, je doorzettingsvermogen, de inspanning die je levert en de akties die je onderneemt. 

Heb je een psychische of lichamelijke stoornis of aandoening die medische behandeling van een arts of specialist vereist overleg dan eerst of het volgen van een online programma geschikt is voor jou of plan een belafspraak met mij in zodat we kunnen overleggen. 

Ook als je een verleden hebt van  trauma, misbruik of mishandeling dien je gespecialiseerde, persoonlijke psychische of medische hulp in te schakelen. EFT en hypnose kunnen ook heel effectief zijn voor mensen met ernstig psychisch trauma, maar in dat geval moet je dit onder persoonlijke begeleiding doen en niet gedeeltelijk online zoals in dit programma.

De live-online coachings zijn altijd op wisselende dagen en tijden, meestal in de avonden omdat dan de meeste vrouwen erbij kunnen zijn. Hier is bewust voor gekozen zodat iedereen altijd wel een mogelijkheid heeft om erbij te zijn.

Kan je niet bij een live-online coaching zijn? Geen probleem, je kan alles ook terugkijken via de replays. Bovendien ben ik op werkdagen ook elke dag bereikbaar via de chat van de eetrust-academie wanneer je een vraag hebt.

Wat heeft diëten je tot nu toe opgeleverd aan blijvende resultaten?

Een dieet werkt vaak averechts omdat dit gericht is op restricties en niet op het vervullen van behoeften. 

In de praktijk blijkt dat de vrouwen die wat simpele aanpassingen maken in hun eetpatroon makkelijker en sneller afvallen. Ik ben ook opgeleid als OERsterk leefstijl coach dus in het programma geef ik je inhoudelijke informatie over wat voeding voor je doet (en welke voeding niets bijdraagt). 

Het doel van eetRUST programma is dat jij:

  • makkelijker gezonde keuzes kan maken
  • afrekent met onweerstaanbare eetbuien
  • leert voelen wat je lichaam daadwerkelijk nodig heeft

We zetten de dieet mindset uit want die heeft je tot nu toe ook geen blijvend resultaat opgeleverd. Ik zeg daarmee niet: gooi alle remmen los en eet alles wat los en vast zit. Waar het om gaat is gecontroleerd genieten. Geen restricties, geen calorieën tellen maar genieten van jezelf voeden.

Een gezond lichaam heeft gezonde voeding nodig om optimaal te kunnen functioneren. 

In de modules werken we eraan dat veranderingen niet als een extra ‘moeten’ voor je voelen. Juist door het versterken van de relatie met jezelf en je lichaam wordt het steeds makkelijker om goed voor jezelf te willen zorgen. Dat is precies waar we in dit programma ook ruim aandacht aan besteden.

Zelfhypnose audio sessies zijn luistersessies waarin je mijn stem volgt in een geleide visualisatie. Je zit gewoon heerlijk thuis in je luie stoel met oordopjes in en beluistert de sessie. Hierbij ben je in diepe ontspanning, waardoor je makkelijke contact met je innerlijke wereld en je onderbewuste patronen. Het is een vorm van lichte trance of hypnose. 

Als je niet precies weet wat hypnose is en hoe het werkt, dan kan het zijn dat je een verkeerd en onvolledig beeld van hypnose hebt. Helaas roept het woord ‘hypnose’ bij veel mensen de associatie op met hypnoseshows op tv. Soms lijkt het alsof dat de hypnotiseur controle kan nemen over de ander. Dit is niet het geval. 

Hypnose is een mengeling van focus en ontspanning. In een staat van hypnose kan je sterk focussen op je innerlijke ervaringen. Je brein is in een ontspannen staat maar je krijgt alles mee wat er gebeurt. Wanner je in hypnose bent kan ook gewoon praten en ook vragen beantwoorden. 

Hypnose wordt ook wel trance genoemd. Een staat van trance ontstaat van nature wanneer je, in ontspanning, helemaal gericht bent op je eigen innerlijke ervaringen. Ken je dat gevoel dat je soms even helemaal ‘in je eigen wereld’ bent? Dan hoor je even niets en niemand om je heen en ga je helemaal op in waar je mee bezig bent. Dat is ook een vorm van lichte trance. 

Vraag je je af of je wel weer uit hypnose komt? Maak je geen zorgen, je blijft niet in hypnose ‘hangen’. Onthoud dat jij altijd zelf de controle hebt als je in hypnose bent. Aan het einde van de sessie tel ik je weer uit je hypnostische trance. Zou ik dat niet doen, dan neemt je bewustzijn het zelf weer over en kom je op eigen kracht uit hypnose.

In de 6 maanden doorloop je een volledig coaching  programma. Het doel is oud gedrag afleren en nieuwe gedachten, gewoonten en gedrag aanleren. De focus ligt op hoe jij je voelt qua energie en hoe lekker je in je vel zit. 

Als je persé elke week op de weegschaal wilt staan omdat je gebrand bent op de kilo’s dan is dit programma niet voor jou. 

Het creëren van een ontspannen relatie met eten heeft als gevolg dat je afvalt maar afvallen is geen primaire focus of doel op zich. 

Met dit programma zijn vrouwen 5 kilo afgevallen maar ook 15 kilo. 

Gedragsverandering vraagt tijd en aandacht en soms wat geduld. Vaak is het geen rechte lijn maar meer een slingerweg omhoog.  Soms zet je 2 stappen vooruit en 1 stap achteruit. Dan ineens weer 3 stappen vooruit om vervolgens een stap achteruit te zetten. Alles wat er gebeurt is een richtingaanwijzer waarmee je verder kan. 

Het doel van het programma is je te richten op hoe je je voelt: fysiek, mentaal en emotioneel. Waar je vanaf wilt is dat je weegschaal bepaalt of je goed bezig bent omdat je dit van binnenuit in jezelf voelt. Dat betekent niet dat je jezelf nooit meer mag wegen, maar je neemt de macht die de weegschaal had wel terug in eigen hand. 

Een heleboel positieve bijwerkingen ja!

Je komt weer in contact met jezelf. en je lichaam, je krijgt meer energie en voelt je positiever gestemd. Je leert om diep te ontspannen en je lichaam (opnieuw) te gaan voelen. Je leert jezelf te herprogrammeren voor succes door contact te maken met je onderbewuste brein. Dat is namelijk de plek waar jouw patronen, gewoonten en overtuigingen liggen opgeslagen. 

Met Emotional Freedom Techniques (EFT) komt het stress centrum (amygdala) in je brein tot rust. Dit kan ervoor zorgen dat herinneringen of emoties boven komen. In het programma leer je hoe je daarmee om gaat.

Het opheffen van emotionele blokkades kan een domino effect hebben. Wanneer je de kern van een probleem oplost, kan het zijn dat je daaraan gekoppelde belemmeringen meegenomen hebt en die daardoor ook meteen getransformeerd zijn. Dat is een positieve bijwerking dus!

Let op: Heb je een verleden met ernstig trauma, misbruik of mishandeling dan dien je contact op te nemen met een medisch specialist of behandelend arts en niet mee te doen aan dit online programma.

Tijdens het programma geef ik live coach calls via Zoom waarin ik je vragen beantwoord. Ook zijn er online verdiepende thema workshops waarin we dieper ingaan op specifieke thema’s rondom de relatie met jezelf, je lichaam en eten. Kan je er een keer niet bij zijn dan is dat geen probleem, je kan alle replays terugkijken.

Op werkdagen ben ik altijd bereikbaar via de chat binnen de eetrust-academie en beantwoord ik je vragen binnen 24 uur.

Je hebt tijdens de 6 maanden dat het traject duurt onbeperkt toegang tot alle onderdelen van het programma en de coach calls.

Na de 6 maanden toegang tot de eetrust-academie kan je 3 dingen doen:

  1. Je hebt voldoende geleerd om zelfstandig mee vooruit te komen en je verlaat de eetrust-academie.
  2. Je vindt het fijn om nog een tijdje langer te blijven en te profiteren van alle onderdelen en sessies van het programma en mijn live coaching. In dat geval kan je verlengen met telkens 3 maanden. 
  3. Je hebt voldoende geleerd over eetrust maar je hebt nu echt de smaak te pakken en wilt nog veel meer over jezelf leren, bepaalde persoonlijke thema’s uitdiepen en je volgende stappen zetten naar je mooiste leven. Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij mijn speciale Sisterhood. Een helend, inspirerend programma voor zelfbewuste vrouwen die op zoek zijn naar verdieping met een spiritueel tintje.

Nee. Zorgverzekeringen vergoeden maar zeer beperkt preventie (ik weet het, onbegrijpelijk!)

Wat wel zou kunnen -wanneer je in loondienst werkt- is dat je werkgever dit traject wil vergoeden vanuit ofwel je persoonlijke ontwikkelingsbudget ofwel vanuit een vitaliteitsprogramma. Mocht je hulp nodig hebben om dit aan te vragen bij je werkgever dan kan je contact met mij opnemen. 

Ben je ZZP-er of ondernemer dan kan je dit traject ook inboeken als zakelijke kosten (coaching).

Scroll naar boven