Yes!

Je doet mee met de eetRUST masterclass en je ontvangt binnen 5 minuten de bevestiging. Houd je mailbox in de gaten.

Ik heb ook nog wat exclusiefs voor je waarmee je nu direct al aan de slag kan!

Ervaar de kracht van eetRUST in 20 minuten👇

Ontmoet de krachtige, energieke versie van jezelf die moeiteloos haar doelen bereikt.

 

Bestel de eetRUST audio sessie nu TIJDELIJK voor maar 9 euro

Zet vandaag direct je eerste stap naar eetRUST:

💚 Ervaar het gevoel van de diepe RUST in je hoofd en lijf

💚 Ontmoet de powervrouw in jezelf die het verschil gaat maken

💚 Voel hoe blij voor de spiegel staan voelt

💚 Ontdek hoe makkelijk het is om gebruik te maken van jouw eigen krachtbron

💚 Merk hoe je het goede gevoel van de eetRUST sessie met je meeneemt naar de rest van je dag

Je krijgt:

✔️ De link naar de eetRUST audio sessie in je mail

✔️ Direct en onbeperkt toegang tot de audio

✔️ Je kan de sessie herhalen zo vaak als je wilt

Hi, ik ben Ineke

De dieetregels van vele afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Niet dat ik ooit blijvend van mijn overgewicht af kwam. Met elke mislukte poging nam mijn frustratie juist alleen maar toe. Ik voelde me een mislukkeling en had -na 20 jaar dieet-leed- de hoop op verandering allang opgegeven.

Tot ik ‘toevallig’ een ontdekking deed die alles voor mij heeft veranderd. Ik kwam erachter dat onbewuste patronen en gewoonten geleid hadden tot mijn overgewicht. En ik ontdekte hoe ik daar zelf invloed op had, waardoor ik binnen 7 maanden 15 kilo afviel. 

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit?’ Waarom lopen zoveel vrouwen aan te modderen met diëten waar ze niet gelukkig van worden en blijven jojo-en? Ik heb me helemaal verdiept in de psychologie van eten, de invloed van het onbewuste brein en hoe je daar op een laagdrempelige, fijne manier in je voordeel gebruik van kan maken. 

Ik ontwikkelde de eetRUST methode waarmee ik vrouwen help om succesvol hun strijd met eten te stoppen. Zonder dieet.

JA, stuur mij de eetRUST audio sessie nu TIJDELIJK voor maar 9 euro

Scroll naar boven