Disclaimer

Programma’s
Alle onderdelen, die deel uitmaken van de door Healthfulness, tevens handelend onder de naam eetrustexpert.nl aangeboden (online) coachings programma’s, zijn bedoeld voor je persoonlijke ontwikkeling. Elke handeling die je doet naar aanleiding van het volgen van deze programma’s zijn je eigen verantwoordelijkheid. Healthfulness aanvaardt geen aansprakelijkheid voor consequenties en resultaten. 

Het doel van de aangeboden programma’s en diensten is om je bewust te maken van de mogelijkheden die je zelf hebt om positieve veranderingen te realiseren in je eigen leven. In mijn programma’s deel ik kennis, ervaringen en strategieën met jou die je kunnen helpen je doelen te bereiken. Ik geef geen garanties over resultaten. Resultaten behalen zijn het gevolg van toewijding aan je doelen, volledige eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor het oplossen van je problemen en/of belemmeringen, persoonlijke ontwikkeling, doorzettingsvermogen, inspanning leveren en akties ondernemen. 

Alle aangeboden programma’s zijn bedoeld voor gezonde mensen. Wanneer je lichamelijke of mentale gezondheidsproblemen hebt, onder behandeling of toezicht van een medisch of specialist staat of medicatie gebruikt dan dien je te allen tijde vooraf medisch advies in te winnen of deelname aan onze programma’s verantwoord voor je is. Deelname aan programma’s is geheel op eigen risico en verantwoording. 

Copyright
Alle programma’s en de daarbij behorende werkboeken, video’s, audiobestanden, e-books en overige materialen zijn uitsluitend bedoeld voor de gebruiker die het programma heeft aangekocht en/of zich met zijn persoonlijke contactgegevens heeft aangemeld voor ontvangst van gratis materiaal. Het is niet toegestaan om de inhoud van onze programma’s -of delen daarvan- te verspreiden of te kopiëren of op een zodanige manier te gebruiken waarvan je met gezond verstand kan inschatten dat dit niet de bedoeling is. Als gebruiker van de materialen en/of deelnemer aan een programma stem je er automatisch mee in dat overtreding hiervan tot direct opeisbare schadevergoeding en/of juridische gevolgen zal leiden. 

Ik werk met veel plezier aan mijn website. In het schrijven van programma’s, e-books, werkboeken, blogs en andere content steek ik veel tijd en energie. Daarom is het niet de bedoeling dat je zomaar inhoud van deze website en/of mijn programma’s kopieert en gebruikt. Heb je toch iets gezien op deze website dat je graag wilt gebruiken? Dat vind ik een groot compliment. Neem in dat geval eerst even contact met mij op via info@eetrustexpert.nl

Affiliate links
Op deze website vind je affiliate links. Dit zijn links naar artikelen of producten die je vervolgens kunt aanschaffen. Hiervoor ontvang ik een kleine commissie, terwijl voor jou de aanschafprijs hetzelfde blijft. Jij bent dus niet duurder uit.

Medisch advies
Ik ben geen medisch specialist en ik geef geen medisch advies. Alle informatie die je op deze website of in mijn programma’s vindt, is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken (in dat geval is de bron vermeld), boeken, andere websites en/of mijn eigen ervaringen. Het doel van deze website is om je te inspireren voor het verbeteren van je algehele vitaliteit en gezondheid. De inhoud van deze website is bedoeld voor gezonde mensen. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, neem hierover dan altijd contact op met een arts en ga niet zelf experimenteren. De informatie en genoemde producten op deze website zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Bij ziekte dien je altijd een medische professional te consulteren.

Links en doorverwijzingen
Op deze website verwijs ik regelmatig door naar informatie op andere websites. Houd er rekening mee dat andere websites hun eigen gebruikersvoorwaarden, privacy reglement, disclaimer en/of cookie policy hebben. Wanneer je klikt op verwijzende links, controleer dan zelf goed de voorwaarden van de betreffende website.

Samenwerken
Heb je interesse in een samenwerking met mij? Ontzettend leuk! Stuur mij gerust een berichtje via info@eetrustexpert.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Scroll naar boven