Blog

Afvallen zonder dieet en het belang van zelfliefde daarbij

Zelfliefde is belangrijk als je wilt afvallen zonder dieet. Als je van jezelf houdt, dan ben je bereid om goed voor jezelf te zorgen en om keuzes te maken die je gezondheid en welzijn ten goede komen.
Intuitief eten

Intuïtief eten? Vermijd deze valkuil.

Intuïtief eten kan een heel goed idee zijn. Stel jezelf alleen wel een kritische vraag voordat je overstapt op intuïtief eten. Zo voorkom je teleurstelling en vermijd je het risico dat je zelfsabotage aanziet voor zelfliefde.
Wat maakt afvallen zo moeilijk?

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Hoe komt het dat afvallen zo moeilijk is? Ondanks dat je wel weet wat je moet doen. Volhouden lukt niet. Vraag jij je af wat er mis is met jou? Niks dus.
Vrouw opgelicht brein neurale paden

Hoe jouw overtuigingen je realiteit bepalen

Welke gedachten over jezelf herhaal je keer op keer? Hoe ontstaan overtuigingen? Ontdek hoe overtuigingen een enorme invloed hebben op jouw dagelijks leven.
Vrouwenhand in schaal popcorn

Emotie eten doorbreken in 5 praktische stappen

5 tips om jouw innerlijke rust (weer) terug te krijgen

Innerlijke rust. We verlangen er allemaal naar. Voor de meeste mensen geldt dat waarschijnlijk zeker sinds het afgelopen jaar. Het jaar 2020 was het jaar waarin niets ‘normaal’ was. In dit artikel vind je tips voor jouw innerlijke rust
Hoe hypnose helpt met afvallen

Hoe helpt hypnose met afvallen

Suikervrij eten in 3 praktische stappen

Waarom zou je willen stoppen met het eten van geraffineerde suikers? Zelf ben ik een doorgewinterde zoetekauw met een hardnekkige suikerverslaving. Geweest. Ik schrok me rot toen ik erachter kwam dat kanker zich voedt met suiker!

Succesvol afvallen met hulp van je onbewuste

Weet je dat minstens 95% van je gedrag onbewust plaatsvindt? Bij succesvol afvallen blijkt een grote sleutel tot succes juist op onbewust niveau te liggen.

Afvallen met een virtuele maagband

Lange tijd was ik dik, uit balans en moe. Na een jarenlange strijd tegen overgewicht heb ik een doorbraak bereikt door afvallen een virtuele maagband. Hier lees je er alles over.
Scroll naar boven