Yes!

Je doet mee met de masterclass, maar wacht nog even..

Je ontvangt binnen 5 minuten een e-mail (check ook je spambox) met daarin de link waarmee je aan de masterclass deelneemt.

 

En: ik weet dat jij liever gisteren dan vandaag eetRUST wilt ervaren.

Daarom heb ik iets speciaals voor je in de video hieronder 👇 

Start nu direct met jouw eerste stap naar eetRUST!

Alleen op deze pagina nu geen 39 euro

maar slechts 11 euro!

(deze kans is 20 minuten geldig)

minuten
seconden

Zet vandaag direct je eerste stap naar eetRUST:

💚 Ervaar een gevoel van diepe ontspanning

💚 Ontmoet een krachtige versie van jezelf die voelt dat ze klaar is voor verandering 

💚 Kom (weer) in verbinding met jezelf en ontmoet jouw innerlijke powervrouw

💚 Voel hoe blij voor de spiegel staan voelt 

💚 Ontdek hoe het voelt om zelf de regie te hebben over hoe jij je voelt

 

Je krijgt:

✔️ Toegang tot de eetrust-academie waar je jouw sessie kan beluisteren

✔️ Direct en onbeperkt toegang tot de audio

✔️ Je kan de sessie herhalen zo vaak als je wilt

✔️ BONUS: een coaching video over eetRUST

✔️ BONUS: een printable met motiverende affirmaties

Hi, ik ben Ineke

De dieetregels van vele afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Niet dat ik ooit blijvend van mijn overgewicht af kwam. Met elke mislukte poging nam mijn frustratie juist alleen maar toe. Ik voelde me een mislukkeling en had -na 20 jaar dieet-leed- de hoop op verandering allang opgegeven.

Tot ik ‘toevallig’ een ontdekking deed die alles voor mij heeft veranderd. Ik kwam erachter dat onbewuste patronen en gewoonten geleid hadden tot mijn overgewicht. En ik ontdekte hoe ik daar zelf invloed op had, waardoor ik binnen 7 maanden 15 kilo afviel. 

Ik vroeg me af: ‘waarom weet niemand dit?’ Waarom lopen zoveel vrouwen aan te modderen met diëten waar ze niet gelukkig van worden en blijven jojo-en? Ik heb me helemaal verdiept in de psychologie van eten, de invloed van het onbewuste brein en hoe je daar op een laagdrempelige, fijne manier in je voordeel gebruik van kan maken. 

Ik ontwikkelde de eetRUST methode waarmee ik vrouwen help om succesvol hun strijd met eten te stoppen. Zonder dieet.

JA, ik start direct met eetRUST 

nu geen 39 euro maar slechts 11 euro

Scroll naar boven