Ontdek waar jouw eetbuien en emotie-eten vandaan komen en hoe je dit bij de oorzaak aanpakt.

 

Eetregels en eetschema’s zijn niet de oplossing.

Strenger voor jezelf zijn ook niet.

 

 

 

Ontdek wat WEL werkt voor een blijvende verandering (ZONDER dieet).

Bestel nu GRATIS de 3 besloten eetRUST podcasts

de eetRUST podcast

BONUS:

Geleide zelfhypnose voor diepe ontspanning & zelfliefde

Het enige wat je hoeft te doen om deze heerlijke zelfhypnose helemaal GRATIS te ontvangen is alle 3 de besloten eetRUST podcasts te beluisteren. Easy does it!

Ontdek in de 3 eetRUST podcasts:

Waarom eetschema’s en nóg strenger voor jezelf zijn helemaal niet werkt

Hoe het komt dat op dieet gaan bij voorbaat kansloos is

Waarom eten je probleem niet is

Welke cruciale succesfactor je tot nu toe niet hebt toegepast

Hoe jij de keuzevrijheid in jouw eetgedrag terug in eigen hand neemt

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Voor jou als jij je afvraagt waaroom eten een onweerstaanbare aantrekkingskracht op jou heeft

Voor jou als jij een manier zoekt om zonder dieet blijvend resultaat te halen.

Voor jou als je voelt dat op gewicht komen én blijven toch op een betere manier moet kunnen dan jezelf telkens te blijven frustreren met eetrestricties.

Deze podcasts zijn niet voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe ‘dieet goeroe’ die weekmenu’s en eetplannen voor je maakt.

Je ontdekt hoe ik zelf mijn doorbraak en transformatie maakte. Welke factoren allemaal een rol spelen in jouw eetgedrag.

Je ontvangt 3 podcasts waarin je binnen een uur ontdekt waarom op dieet gaan kansloos is en wat je wél moet doen om een definitieve doorbraak te maken.

Hoi, ik ben Ineke van Huuksloot

Het is mijn missie om vrouwen te helpen om de controle over hun leven (terug) te nemen. Een gezond, energiek en gelukkig leven in een lichaam waarin jij je lekker voelt.

Jarenlang sjouwde ik zelf rond met overgewicht. In die 20 jaar dieet-leed heb ik van alles geprobeerd. Zonder blijvend resultaat. Ik was moe, gefrustreerd en werd er verdrietig van. 

Mijn boekenplank stond vol zelfhulpboeken. Sommigen daarvan had ik zelfs ook echt gelezen. De dieetregels van de meeste afvalmethoden kende ik uit mijn hoofd. Met elke mislukte poging nam mijn wanhoop juist alleen maar toe. Ik vond mezelf een triest geval. En dacht dat er geen hoop meer was dat ik ooit nog slank zou worden én blijven. Maar dat had ik mooi mis.

Een paar jaar geleden is mijn leven totaal en voorgoed veranderd. Ik maakte kennis met de kracht van het onbewuste brein. In korte tijd lukte het mij om een volledige transformatie te maken. Het begon met het loslaten van emotionele en mentale triggers die mijn eetgedrag bepaalden. Snel daarna begon ook het fysieke afvallen. Ik werd op alle fronten lichter. Wát een bevrijding!

“Waarom weet niemand dit?”
Ik bleef me maar afvragen: “waarom weet niemand dit?” Waarom lopen zoveel vrouwen rond met overgewicht terwijl dit echt niet nodig is. Zo is mijn missie ontstaan. Ik ben eetRUST expert en heb daarvoor de psychologie van eten uitgebreid bestudeerd en ben geschoold in Hypnotherapie, Emotional Freedom Techniques (EFT) en systemisch werk (familieopstellingen). 

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te helpen transformeren. Naar een leven van vrije keuze. Zonder dat belemmerende overtuigingen of emotionele blokkades hun verlangens en dromen in de weg staan.

Van mijn klanten krijg ik vaak terug dat ik hen op een rustige manier begeleid én dat ik lekker duidelijk ben. Wanneer je een liefdevolle schop onder je kont nodig hebt dan krijg je die ook van mij. 

Voor en na foto vrouw van dik naar dun

Bestel hier GRATIS de 3 besloten eetRUST podcasts

Scroll naar boven